BUDGET GIRL

Hip budget jurkje

10 maart 2017
Hip budget jurkje

DIT JURKJE HOUDT JE IN DE GATEN

Elke zondag hebben we een leuke budget tip voor je. Deze keer stuurde, onze volger, Hanneke een hip budget jurkje in. En haar mooie zesjarige dochter San laat hem aan jullie zien. Hanneke heeft er ook zelf een stukje over geschreven en volgens mij heeft ze onze blog over de minimale zomergarderobe voor je kind gelezen.

Hip budget jurkje, tip van volger Hanneke

Ik zei pas geleden nog tegen een mede-moeder: “goedkoop is eigenlijk altijd duurkoop, ik trap er niet meer in”. Ik ging dit seizoen echt verstandig zijn, zeven setjes per kind en dan alleen de mooiste merken van de beste kwaliteit. Maar toen liep ik even de Hema binnen voor een rolletje plakband, zag ik een hip budget jurkje hangen en ging ik meteen overstag! Super lekker soepel stofje en een heel geinig printje. Perfecte mouwtjes, mooie lengte en helemaal leuk te combineren met Scotch R’belle. En dat voor 10 piek! Je ziet ze niet vaak, maar dit is echt een krentje in de pap :). Vandaag dus iets minder in mijn Br@nd mandje gepropt. Ik had ineens nog maar zes jurkjes nodig. Sanne draagt maat 122-128 bij 119 centimeter. In de wasmachine op 30 graden krimpt dit jurkje drie centimeter in de lengte.

Shoppen

Je shopt dit gave jurkje hier voor € 10,00! Hij is verkrijgbaar in drie verschillende printjes, welke kies jij?

Annemarie

  • Net als Annemarie en Hanneke gek op de oogjes print? Lees dan ook dit blog eens.
  • Heb je ook een hip budget jurkje als tip, of een ander gaaf item, mail deze dan naar info@shopaholiek.nl.
  • Volg Annemarie op Instagram
  • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

Hip budget jurkje

Hip budget jurkje

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply