GIRL HAIR Jolanda

Cadeau idee: Knoop & Knot

24 januari 2017

Nieuw jaar, nieuw haar…

Net voor de kerstdagen spotte ik in Kek Mama een super leuk en handig boekje genaamd Knoop & Knot. Een prachtig, vrolijk vormgegeven en kleurrijk boekje vol haarstyling ideeën voor meisjes van 2 tot 12 jaar. Er staan vlechten en knotten in van basis tot gevorderd niveau in diverse stijlen met namen als Griekse godin en Ibiza queen. Via duidelijke instructiefoto’s zie je precies hoe je komt tot het juiste eindresultaat. Daar hou ik van! Ik heb het boekje dan ook direct besteld. Mijn blog over het feestdagenkapsel, lees je hier nog even terug.

We zijn inmiddels een aantal weken verder… Meestal in het weekend blader ik met dochter Bente door het boekje Knoop en Knot en kiezen we samen iets leuks uit wat ik vervolgens op de zondagochtend (lees: geen ochtendstress, meer geduld) in elkaar freubel. Natuurlijk ben ik nog lang geen prof maar door het handige stappenplan in Knoop & Knot en de nodige probeersels de afgelopen weken, kom ik toch tot een creatie waar ze mee gezien mag worden. En natuurlijk heb ik ook geluk dat het enigszins rommelige karakter van de kapsels tegenwoordig hip genoemd wordt..

Terwijl we buiten heerlijk schaatsen, stromen in de winkels de voorjaar- en zomercollecties binnen. Hoewel ik echt kan genieten van winterwandelingen, warme chocomel en ijspret, krijg ik door het zien van die frisse kleuren in de winkel weer helemaal zin in het voorjaar. Afgelopen zondag zocht ik een kapsel wat past bij Bente’s nieuwe voorjaarsoutfit. Het haar weg gevlochten uit haar gezicht maar op de rug lekker los, zodat er een heerlijk voorjaarsbriesje doorheen kan waaien… Ik zie het al voor me… Het is een combinatie van twee opvlechten geworden die ik laat samenkomen op haar achterhoofd en vervolgens in één streng in een visgraat vlecht. Voor een nonchalant effect, trek je met twee vingers voorzichtig aan de lussen zodat de vlecht breder wordt. Dat is ook het leuke van het boekje, je kunt vrij eenvoudig meerdere kapsels combineren tot één creatie. En fout is het nooit, je kiest je eigen stijl.

In het boekje Knoop & Knot vind je niet alleen kapsels voor meisjes met lang haar. Het hoofdstuk ‘peuterpret’ geeft inspiratie voor schattige creaties voor meisjes met nog wat dunner en korter haar. Vriendin Marieke was benieuwd welk vrolijk kapsel we haar dochter Lizze van 2,5 jaar konden geven. Samen kozen we voor het kapsel ‘hartediefje’. Via 9 instructiefoto’s kwamen we tot een allerschattigste creatie. Toen we Lizze een foto lieten zien van het snoezige hartje op haar hoofd, trakteerde ze ons op een prachtige glimlach! Haar dag kon niet meer stuk!

Het boekje is natuurlijk leuk voor jezelf maar ook fantastisch om cadeau te geven aan je vriendin die zwanger is van een meisje of aan een meisjesmama/papa. Het boekje Knoop & Knot heeft namelijk een bescheiden prijsje: € 16,95 incl. verzendkosten! En nu, tot en met 2 februari 2017 zelfs maar €14,95 incl. verzendkosten! Wat een origineel cadeau om te krijgen of te geven!

Wie ga jij Knoop & Knot cadeau doen? Of koop je het voor jezelf?

Info over de schrijfster:

Het boek is geschreven door Tamara Vogels, kapster en moeder van 2 dochters. Vaak werd aan haar gevraagd: hoe maak jij toch die vlecht? Dat kan ik nou nooit! Daarom besloot ze Knoop & Knot te schrijven. Een praktisch doe-het-zelf boek waarmee je direct aan de slag kunt!

Shop informatie:

Bestel snel en profiteer tot en met 2 februari 2017 van de ACTIEPRIJS van € 14,95 incl. verzenden!

Meer informatie over het boekje Knoop & Knot vind je op www.knoopenknot.nl.

Direct bestellen? Dat kan hierKnoop & Knot is tevens bij Bol te bestellen.

 

Outfit Bente: de jurk & legging zijn van het merk B.Nosy.

Outfit Lizze: de jurk is van Indian Blue Jeans

 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier.

Knoop en knot

 

Knoop en knot

 

Knoop en knot

 

Knoop en knot

 

Knoop en knot

 

Knoop en knot

 

Knoop en knot

 

Knoop en knot

 

Knoop en knot

* sponsored post

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply