GIRL NIEUWE COLLECTIE

Soft Gallery SS19 Danica Dress

3 februari 2019

PAK DE ZON EN STRAAL

Hé Annemarie, jij was toch gestopt met bloggen? Jazeker, dat ben ik en dat betekent onder andere zelf weer shoppen. En oooo wat is dat leuk, zo leuk dat er al weer veel te vroeg een zomerjurkje voor Linde in mijn winkelmandje belandde. Hij komt uit de Soft Gallery SS19 collectie, één van mijn favo merken en ik kon hem gewoon niet weerstaan. En als ik dan zo’n mooi jurkje binnen heb, kriebelt het toch wel om wat plaatjes te schieten en er een verhaaltje bij te schrijven.

Soft Gallery SS19

Dit jurkje uit de Soft Gallery SS19 collectie heeft een super frisse, zomerse en zonnige gele kleur en is bezaaid met kleine panterachtige vlekjes. Het jurkjes zwiert, zwaait en draait en draagt heerlijk. Uit ervaring weet ik inmiddels dat Soft Gallery heel mooi blijft. Ondanks deze enthousiaste woorden wilde ik het jurkje bijna terug sturen. Hij was gewoon net anders dan ik gedacht en gehoopt had. Maar Linde wilde hem houden en omdat ik weet dat zo’n jurk echt een draagtopper zal zijn vond ik dat ook prima. Ik hing hem op een haakje samen met een paar leuke kniekousen van Molo en een zomerse watermeloen ketting van Pop Cutie en elke keer als ik er langs liep was het net of de zon al zomers scheen. Uiteindelijk was ik net zo om als Linde dus.

Zal ik je ook eens vertellen hoe ik zo’n veel te vroege aankoop voor mezelf goed praat? Want laten we eerlijk zijn, dit jurkje uit de Soft Gallery SS19 collectie hangt nog minstens twee maanden op het haakje. Maar goed, ik had Lindes zomerkleding van vorig jaar uitgezocht en alles wat te klein is verkocht. En van die opbrengst mag dan best iets nieuws gekocht worden toch. Zoek je nog tips voor het verkopen van kinderkleding lees dan dit blog eens na.

Misschien vraag je je nu af komen er weer meer blogs? Vast wel…heel…heel af en toe. Linde sport op het moment vijf keer per week dus tijd voor het maken van foto’s hebben we haast niet. En ook zelf ben ik nieuwe uitdagingen aan gegaan.

Verkoop- en maatinformatie

De Soft Gallery SS19 collectie shop je bijvoorbeeld hier. Linde draagt de jurk in maat 10 en ze is nu 137 centimeter. De kousen van Molo komen uit de zomercollectie van vorig jaar.

Soft Gallery SS19 Soft Gallery SS19 Soft Gallery SS19

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marjo 4 februari 2019 at 21:28

    Wat mooi ik zeg houden!

    • Reply Annemarie 2 maart 2019 at 09:40

      Hebben we gedaan Marjo. Dank je.

    Leave a Reply