GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK PREVIEW! NINNI VI HERFST/WINTER 2019

1 september 2019
0 header def

I AM ORIGINAL

Ik weet dat velen van jullie er met smart op zitten te wachten… de nieuwe collectie van het kleurrijke Ninni Vi! Afgelopen zomer werden we door Ninni Vi verrast met een compacte maar zeker leuke High Summer collectie. En wat hebben we ervan genoten met dit mooie weer! En komende herfst/winter is Ninni Vi weer helemaal terug! Met een grote, sportieve collectie zoals jullie al die jaren gewend waren! Dus kijk snel mee want Bente mag vandaag en morgen alvast 6 outfits laten zien! We starten vandaag met de eerste 3 outfits. Natuurlijk geven we je ook maatinfo in de blog zodat je geen dubbele maten hoeft te bestellen. 

De Ninni Vi collectie is weer zoals vanouds… rokjes, jurkjes, tops, broeken, sweaters, hoody’s, joggingpakken en dit alles in diverse kleuren en uitvoeringen. Bovendien zien we een stoer jack, een warm vest en een heerlijk zachte winterjas. Je stylt je outfit af met kleurige kniekousen of in de winter met een legging in diverse uitvoeringen. Dit klinkt allemaal eenvoudig maar er zijn weer tientallen combinaties mogelijk! Super leuk maar dat maakt kiezen ook altijd weer heel lastig. Meestal leg ik al mijn aankopen op de vloer in de kamer en ga ik met dochterlief de leukste combinaties maken en passen (in de hoop dat manlief niet plotseling binnenkomt…). Meestal eindig ik met setjes die vooraf niet eens mijn eerste keus waren maar ineens heel leuk blijken te staan door de kleur of het design. Door de aanfoto’s in de facebookgroepjes bestel je nog wat bij en voor je het weet heb je de halve collectie in huis. En zie dan nog maar eens te kiezen… Herkenbaar?

Over naar de nieuwe collectie! De rode draad in de nieuwe Ninni Vi collectie is de ‘pied de poule’ ruit, of beter gezegd… de grote variant genaamd ‘pied de coq’. Ninni Vi heeft aan dit populaire ruitje een geheel eigen draai gegeven door het opgeblazen formaat van het ruitje en het kleurgebruik. Hierdoor krijgt de print een sportieve uitstraling. Het laat zich prima combineren met allerlei kleuren en designs.

De Ninni Vi collectie is weer heel kleurrijk. Wij houden er zo van! We zien met name een mooie hemelsblauw, geel, roze en mintgroen met daarbij als contrastkleur zwart. Strepen en ruiten voeren de boventoon maar altijd in een sportieve kleurrijke uitvoering.  Dit herfst/winter seizoen is de collectie te koop in de eigen Ninni Vi webshop maar ook bij een groot aantal andere verkooppunten. Dus twijfel je over de maat, dan kun je weer lekker gaan passen! Zet het alvast in je agenda: donderdag 09.00 uur!

Outfit 1: In deze review draagt Bente een prachtig groen shirt met daarbij een zacht zwart rib rokje. We combineren dit met een zwarte legging met aan één zijde een beige striping. Overal in de collectie zien we de leuke details, zoals op de mouw van het shirt. Om de outfit af te stylen zijn er haarbanden beschikbaar in verschillende dessins! Bente is 140 cm en heeft een smal postuur. Ze draagt alle items uit deze set in maat 134/140. Het valt dus iets ruimer dan we gewend zijn. Bente heeft nog voldoende groeiruimte. De shirts in deze maat zijn lang genoeg (tot halverwege de billen) en de mouwen zijn ook perfect met nog wat groeiruimte. Heeft je kind een stevig postuur, kies dan een maatje groter. Maar bij een normaal postuur kun je dus gewoon je eigen maat nemen.

 

Ninni vi winter 2019

Ninni vi winter 2019

Prachtig die mooie details!

 

Ninni vi winter 2019

Wat een leuk mutsje! Ook in roze verkrijgbaar donderdag.

 

Ninni vi winter 2019

Top toch, zo’n bijpassende haarband!

 

Ninni vi winter 2019

 

Outfit 2: Wat een gave jurk! Een kleurexplosie! Bente draagt de jurk in maat 134/140. De jurk sluit netjes aan en er is nog wat groeiruimte. Ook de mouwlengte is perfect. Hier kan ze prima de winter mee door. In het najaar combineren we de jurk met kniekousen. Bente heeft schoenmaat 34 en draagt hier de kousen in maat 30-33. Ze passen prima en als ze nog wat krimpen in de was, dan is dat geen probleem. Ze vallen dus zeker niet klein.

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

Outfit 3: De laatste outfit die we vandaag laten zien! Wat een mooie blauwe kleur! Bente heeft recent een skateboard gekregen dus die moest mee vandaag! Want tussen het shooten door wil ze graag wat oefenen op haar nieuwe aanwinst. Ze rolschaatst al twee jaar maar dit is toch even wat anders. Oefenen dus! Ze draagt het shirt, de legging en het hippe rokje in maat 134/140. Zoals je ziet is er ook hier voldoende groeiruimte en sluit het mooi aan. Ze draagt de zwarte legging maar er is donderdag ook een beige legging en een legging met print beschikbaar. Hiermee kun je helemaal je eigen outfit samenstellen.

 

Ninni vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

 

Ninni Vi winter 2019

Toch even wat anders dan rolschaatsen…

 

Ninni Vi winter 2019

En van al dat oefenen, word je best wel moe…

Dit waren de outfits van vandaag! Welke is het leukst voor jouw dochter? En kijken jullie morgen weer mee?

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

*sponsored post


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply