Anouk BOY REVIEWS

Review: Thije in Quapi Boys SS17

20 maart 2017
quapi boys

Quapi boys SS17, heerlijk kleurrijk en draagbaar!

Dat Quapi een geweldig kleurrijke meidencollectie heeft, weten jullie natuurlijk al. Maar wisten jullie ook dat zij een uitgebreid assortiment hebben voor onze boys? Het leuke aan deze collectie is, dat er zowel voor de kleinere als de grotere boys genoeg leuks te vinden is. Hou je van kleurrijk, dan zit je goed. Maar ook als je van een wat stoerdere look bent, kun je prima slagen bij Quapi boys.

De outfit van Quapi boys

Voor Thije kies ik meestal voor de stoere kant en zo kwam ik al snel uit bij deze polo, model Francisco. De lavendel tint van het blauw is echt prachtig en geeft een frisse look. De oranje details en print op de achterkant geven de polo een sportieve twist. En zag je de binnenkant van het kraagje al? Zo kan je zoon hem ook stoer omhoog dragen, want anno 2017 is dat weer helemaal hot.
Omdat de lente helaas nog niet helemaal losgebarsten is – afgezien van de heerlijke dagen die we vorige week hadden – kozen wij voor een lange broek eronder. De jeans met een lichte wassing kenmerkt zich, zoals we van Quapi gewend zijn, door mooie details. De print op het omgeslagen pijpgedeelte vind ik echt super.

Witte sneakers

Dat een outfit pas echt af met een paar mooie schoenen eronder, hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. Onder deze Quapi Boys outfit draagt Thije zijn witte GIGA sneakers, die hij jullie hier al eerder liet zien. Ook bij deze look passen ze perfect, vind je niet?

Air Hogs Switchblade

Thije was vorige maand jarig en bij een verjaardag horen natuurlijk cadeaus. De Switchblade Heli van Air Hogs was een van deze cadeaus. Deze bestuurbare racehelikopter is een dikke hit bij hem en zijn zusjes.
Je shopt hem hier nu wel heel voordelig.

Facts

 • De collectie van Quapi boys heeft voor elke boy wat wils. Shirts, polo’s, sweatshorts, jeans en nog veel meer. Zeker het bekijken waard!
 • Thije draagt de polo en jeans in maat 134/140. Hij is zo’n 138 cm lang.
 • Het model van de jeans is Felix Light Denim.
 • De polo is er in nog 3 andere kleurstellingen.
 • De GIGA sneakers vallen netjes op maat.

Fashionideetjes

 • Kraagjes omhoog mag weer! En met deze polo met details aan de binnenzijde is dat nog eens extra gaaf.
 • Sla de broekspijp om om de leuke print te showen.
 • Een slipper eronder voor de echte beachlook.
 • Quapi heeft ook toffe bijpassende sweatshorts.

Shoppen

 • Quapi boys koop je onder andere hier en hier.
 • Je dichtstbijzijnde GIGA dealer vind je hier.

Quapi

Anouk

 • Volg Anouk op Instagram
 • Meer coole boys outfits vind je hier
 • Meer blogs van Anouk lezen, klik dan hier

quapi boys

quapi boys

quapi boys

quapi boys

quapi boys

quapi boys

quapi boys

quapi boys

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply