REVIEWS

Nieuwe Twins & Trackstyle schoenen voor Nova

30 augustus 2016

TWINS & TRACKSTYLE MAKES ME SMILE!

Ik denk dat elk meisje en jongen wel iets van donkerblauwe kleding in de kast heeft hangen. Het is een mooie basiskleur en ik hou ervan. Nu had ik bedacht deze winter voor Nova ook eens voor donkerblauwe veterschoenen te gaan! Ik stuitte op deze stoere veterschoen van Twins & Trackstyle. Een paar weken geleden heb je vast in de nieuwe collectie blog kunnen lezen dat ik er al eentje op het oog had! Nou dat zijn dus deze blauwe snoepjes.

Twins & Trackstyle gebruikt alleen natuurlijke materialen, dus de voetjes van Nova kunnen heerlijk ademen. Tevens heeft Twins & Trackstyle een groot aanbod aan breedte en lengte maten. Nova heeft dus ook de perfecte schoen passend bij haar maat. Deze schoen is er in vier verschillende kleuren verkrijgbaar: camel, grijs, oudroze en donkerblauw. Mijn hart ging absoluut sneller kloppen van deze donkblauwe uitvoering! Ik ben nogal van het combineren van merken en deze schoentjes zijn multi inzetbaar.

Wat deze schoen eigenlijk zo ontzettende leuk maakt, is dat rond de hak een paar prachtige versierselen zitten van zebra zwart/wit, bordeaux en goudkleurige elementen. Zo kan deze schoen bij heel veel kleuren gedragen worden. Wanneer Nova een klassiek donkerblauw setje aanheeft dan zal dit schoentje zeker niet misstaan.  In gedachten zie ik Nova ook met een bordeaux of antracietkleurig jurkje rondstappen. Er kan echt eindeloos mee gecombineerd worden en dat gaan wij zeker doen. De fashionable uitstraling van deze blauwe kanjers komt mede door de blauwkleurige glitter veters. Kortom het is een fris en frivool schoentje!

Nu draagt Nova het schoentje met een mix-and-match setje van twee verschillende merken. Het is voor mij een soort sport om alles te combineren;) Het bloesje is van Mayoral en de eyecatchers zijn de studs op het voorpand en het kraagje. Het grappige is dan weer dat dit kraagje los meegeleverd wordt. Het is een soort kettinkje wat nu om haar hals zit. Het kan dus ook zonder gedragen worden. Fijn voor diegene die al die studs wat teveel vindt;) De glam legging is van Like Flo en is in de kleur antraciet. Ik vind het een geweldige tint; het harde zwart is eruit, maar het blijft stoer. Doordat de kleur een wat cameleonachtige neigingen heeft, kan het dus bij veel verschillende setjes gematcht worden. Voor het girly element heb ik Nova baby roze sokjes aangedaan. Samen met de Twins & Trackstyle schoentjes is deze outfit helemaal compleet!

 

Maatadvies 

  • Deze veterschoenen vallen op maat, maar het is altijd het beste om de voetjes van je kind op te laten meten bij een stenen winkel. Zo kun je ook direct kijken naar het assortiment van Twins & Trackstyle;
  • Het Mayoral bloesje valt op maat, maar Nova draagt het een maat groter, omdat ik meer een tuniek effect wilde hebben, dus dit is een 98/104 bij 93cm;
  • De legging van Like Flo valt op maat en met deze maat 98 heeft ze genoeg groeiruimte.

 

Verkoopinformatie

  • Mayoral is onder andere bij Amazing Kids te koop;
  • Like Flo is bij Koflo te koop;
  • Twins en Trackstyle is onder andere op hun website te koop of bij de stenen winkel en deze zijn hier te vinden.

Twins & Trackstyle is trouwens ook te volgen op Facebook; leuk om op de hoogte te blijven!

TwinsTwins

Twins

Twins

Twins

Twins

Twins

Twins

Twins

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply