Anouk GIRL NIEUWE COLLECTIE

Norah in Retour Winter 2017 / 2018

8 september 2017
animalprint

YOU ARE SO GORGEOUS

Afgelopen week was ik met mede Shopaholieks Barbara en Renate aanwezig bij de opening van The Kids Republic, de grootste kinderkledingwinkel van Nederland. En daar kon ik natuurlijk niet weggaan zonder te shoppen… Deze te gekke set met blue & grey ANIMALPRINT had ik nog niet eerder gezien, maar trok in de winkel direct mijn aandacht! Wat een gaaf samenspel van kleuren en stoffen en dat in combi met luipaardprint maakte dat ik gelijk verkocht was.

Wat maakt deze set nou zo gaaf? Allereerst natuurlijk de kleuren, het contrasterende grijs en kobaltblauw is een perfecte mix. Verder valt de stof van de midirok gelijk op, het lijkt wel een beetje op canvas. Het is in ieder geval een hele mooie dikke stof, super geschikt voor de winter, maar op de frissere zomerdagen zoals nu ook uitstekend draagbaar met een kniekous of blote beentjes. De rok heeft hippe blauwe franjes bij de zakken en is aan te snoeren met een glimmend taillekoord. Het shirtje met de geweldige tekst ‘you are so gorgeous’ valt mooi soepel en heeft als leuk detail een omgeslagen boordje en een achterkant die langer is dan de voorkant. Omdat het nog geen winter is, maken wij de set nu af met kniekousen. En wat Norah het mooist vindt van deze outfit? Dat zijn toch zeker de zakken in de rok! Naast haar handen verdwijnen daar steentjes, playmobilpoppetjes en natuurlijk snoepjes in!

Facts

  • Norah is ruim een meter lang en draagt maat 104 van deze set. Hier kan ze de hele winter mee vooruit.
  • Er is ook een heerlijk warme sweater met deze blue & grey animalprint te koop!
  • Kobaltblauw zie je deze winter terug bij veel merken en dus is deze set prima te mixen & matchen met andere collecties, zowel budget als merk.

Fashionideetjes

  • Draag de set in de winter met dikke maillot en een vestje of jasje, dit military jasje staat nog op mijn wishlist.
  • Sneakers staan lekker sportief!
  • Een kraagje is deze winter ook helemaal hot. Inspiratie nodig? Lees dan deze blog van Jolanda nog eens na.

Norahs boots zijn van Zecchino d’Oro.

Shoppen: Deze gave animalprint outfit is hier te koop.

Blogger Anouk

Ben je net als ik gek op kinderkleding? Volg mij dan op Instagram, dat zou ik hartstikke leuk vinden! Mijn andere blogs kun je hier teruglezen.

animalprint

animalprint

animalprint

animalprint

animalprint

animalprint

animalprint

animalprint

 


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply