BOY BUDGET GIRL

De Twins zijn summer proof aangekleed

30 mei 2016
primark

Twins summer proof met Primark

Op zoek naar leuke zomer items bij Primark voor mijn twins!

Voor mij leek het een uitdaging om met mijn duo wagen op koopzondag naar Primark te gaan. Als ik met de auto door het centrum van Eindhoven rijd zie ik vaak een mega rij voor de deur van Primark staan, maar wat me voornamelijk opvalt is dat de mannen vaak buiten staan te wachten, op hun winkelende partners. (Wat ik overigens wel kan begrijpen ;-)) Toch ging ik de uitdaging aan en ik moet zeggen dat het me heel erg is mee gevallen. De lift zit vrij vooraan in de winkel dus we waren zo op de kinderafdeling. De hoofdpaden zijn goed te doen met een duo wagen maar tussen de rekken door is het wat minder breed, dus bleef papa met de twins op gepaste afstand van de rekken staan.

Meteen stuitte ik op een stro hoedje met bijpassend tasje voor Billie. Billie vind hoedjes namelijk helemaal leuk en loopt het liefste met een pet of hoedje op haar hoofd, dus deze items kon ik niet laten liggen. Ideale items voor op vakantie. Daarbij heb ik een denim jumpsuit gekozen met witte hartjes en met een rouche rondom de hals. Witte sandaaltjes met een strikje bovenop, de sandaaltjes zijn makkelijk vast te maken doormiddel van klittenband.  Om de outfit af te maken natuurlijk ook een zonnebril, een roze.

Voor Bamboo heb ik een stoer kort grijs broekje gekozen met een oranje/roze koord. Een blauw t-shirt met een opdruk in dezelfde kleur als het koordje in het broekje, het leuke vind ik dat dit een two-pack t-shirts zijn dus er zit nog een shirtje bij en deze is effen van kleur maar met een oranje/roze stiksels net zoals het koordje in het broekje. Grijze stoere instappers met een witte zool passen perfect bij de outfit. Ook Bamboo heeft een stoer rieten hoedje en natuurlijk net als Billie een zonnebril maar dan in het zwart!

Mijn twins zijn volledig zomer klaar met deze te leuke outfit van de Primark. De totale outfit shop je voor maar €50,-

 

DSC_0030
DSC_0051
DSC_0050
DSC_0042DSC_0038primarkPrimarkPrimark

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply