GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

Communie- & Feestkleding 2019

17 maart 2019
O HEADER 2

STRAAL OP JOUW DAG!

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat dochter Bente werd gedoopt maar dit voorjaar doet ze al de communie! Voordat je het weet, zitten ze in groep 4. Tijdens haar doopfeest 7 jaar geleden, kon ze de doopkleding aan van opa. Heel bijzonder. Maar voor haar communie moeten we nog op zoek naar een passende outfit. 

Dus toen de vraag kwam wie er een communieblog wilde maken, stak ik als eerste mijn vinger op! Het vinden van de juiste outfit voor de communie is best lastig. Het is een kwestie van veel passen. Het is een bijzondere dag en ik vind het belangrijk dat dochterlief zich prettig voelt in de kleding die ze draagt. Natuurlijk mag ze er in stralen, maar ze moet er ook lekker in kunnen bewegen en spelen. In deze blog laten we maar liefst 7 verschillende outfits zien van 3 merken. Natuurlijk zijn de outfits niet enkel geschikt voor de communie maar bijvoorbeeld ook voor het lentefeest, een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid. Kortom, we showen de leukste feestkleding van deze zomer!

Alvorens ik naar de setjes ga, geef ik je de maatinfo. Bente is 137 cm lang, heeft een smal postuur en draagt alles in maat 140. Moodstreet (het derde merk dat we je laten zien) hanteert een andere maatvoering dan de overige merken. Zij hebben geen 134/140 in de collectie maar 140/146 als standaard maat. Omdat Bente vrij smal is, valt ze hier een beetje tussen de maten in. Wellicht had een maatje kleiner ook nog gepast (128/134).

STUDIO MAISON

We starten met het merk Studio Maison. We laten je 3 leuke jurkjes zien! Set 1 en 2 zijn heel feestelijk. Wat een prachtige, rijke stoffen! Beide jurkjes hebben een geweldige pasvorm, zo mooi getailleerd! In deze jurkjes voelde ze zich een echte prinses! Mocht ze ooit nog bruidsmeisje zijn… dan wist ik het wel…

 

Studio Maison

 

 

 

Shoppen: Jurk off-whitejasje

 

Studio Maison

 

 

Shoppen: Jurk goud 

Jurk 3 is net even anders. Persoonlijk vind ik deze erg mooi door de eenvoud. En dat leuke kraagje, wauw!! Voor de twee off-white jurkjes is een soepel, glanzend gouden jasje beschikbaar.

 

Studio Maison

 

 

Shoppen: jurk off-whitejasje

 

LE CHIC

Het tweede merk dat we laten zien is Le Chic; een jurk en een combinatie set. De stijlvolle Le Chic voile jurk heeft op borsthoogte een dubbele rij plissé-ruffles. Wat valt deze bovenzijde mooi om de hals! Dit model jurk heeft een verlaagde taillelijn en een lekker royaal rokgedeelte.

 

Le Chic

 

Le Chic

Shoppen: Jurk off-white 

De tweede outfit bestaat uit een feestelijk roze rokje met daarbij een prachtige top met een fraaie print. Maak de outfit af met een fijne bolero met langs de onderzijde een feestelijk rijtje rhinestones. De bolero is in meer kleuren verkrijgbaar.

 

Le Chic

 

 

Shoppen: rokje rozeshirtbolero 

 

MOODSTREET

Ook Moodstreet heeft voor deze zomer prachtige feestkleding uitgebracht. De eerste set bestaat uit een geweldig jurkje met gouden taille band. Vooral het hartjesmotief spreekt dochter Bente erg aan. Mocht het wat frisser zijn op de speciale dag, dan is er een gouden jack beschikbaar. En hoe leuk is het tasje? Voor beide sets is er bovendien een prachtige haarband beschikbaar!

 

Moodstreet

 

 

Shoppen: jurk off-whitejasjetasje 

De laatste set die we in deze blog laten zien bestaat uit een gouden rokje met leuke sierrand. Bente draagt er een roze top op met een pailletten hartje. Hoe schattig! We stylen de set af met mooie kniekousen!

 

Moodstreet

 

 

Shoppen: rokje goud – shirtkniekousen

We hopen dat we je hebben kunnen inspireren. Het was heerlijk om als dit moois te mogen passen. We zijn er nog niet uit welke set we gaan dragen op de communie. Maar we hebben gelukkig nog even tijd om daar over na te denken. We zijn ook benieuwd naar jullie mening. Welke set zouden jullie kiezen voor een speciale dag?

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

*sponsored post


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply