GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

Review LoveStation22 – Winter 2019

29 oktober 2019
0 header 1

Inspired by nature

Vandaag in de review, een complete outfit van het merk LoveStation22. Dat is zo leuk aan het schrijven voor Shopaholiek, je komt elke keer in aanraking met andere, nieuwe merken. Voor mij dan.. want misschien heb jij al lang iets leuks van dit kleurrijke merk in de kast hangen… Zelf hebben we het nog niet gedragen dus extra leuk om te reviewen! 

LoveStation22 is een merk voor meisjes van 2 tot ongeveer 12 jaar. Het merk, wat inmiddels 5 jaar bestaat, is grotendeels geïnspireerd op de natuur. Je ziet vaak prachtige dierenprints op de vrolijke en kleurrijke kleding en mooie fotoprints afgewerkt met grappige details.

In de nieuwe wintercollectie zie ik grofweg 4 thema’s: streepjes, hartjes, dieren en grafische prints. Samen met Bente ging ik zorgvuldig door de collectie. Wat een keuze! Ik zie heel veel verrassende items en alles is heel redelijk geprijsd. Wat ik al een beetje had verwacht, dochterlief stond uitgebreid stil bij alle jurken, rokjes en shirts met een mooie dierenprint. En toen werd het nog lastig kiezen… ze zag zoveel schattige dieren. Bente koos uiteindelijk voor de sweater Bindi met een gave print van zebra’s en giraffen, het zwarte rokje Bracha met gouden randjes aan de zakken en de Thin legging gold. Een mooie, warme combinatie! En nu wachten op het pakketje…

Bij het uitpakken vallen er direct een paar dingen op; wat is de print van de sweater mooi..  en wat voelt de legging heerlijk soepel aan… als een tweede huid. De achterzijde van de set vinden we ook prachtig! Hier zien we de gouden bies van de rok weer terug. We fotograferen in de natuur, precies waar LoveStation22 haar oorsprong heeft. Bente rent vrolijk door het bos en struikelt bijna over de paddenstoelen. Wat staan er veel dit jaar! Nog net voor het herfstzonnetje onder gaat, schieten we een paar fijne plaatjes.

Bente is 140 cm en draagt alle items in maat 140. Het is een prachtige outfit en een keer helemaal wat anders! En wat ook heel belangrijk is, Bente vindt het zelf heel mooi en het zit heel comfortabel dus dan wordt het zeker vaak gedragen! De witte veterboots zijn van het kwaliteitsmerk Braqeez. Lees de review van deze boots terug in deze blog.

Klik hier om de hele wintercollectie van LoveStation22 te bekijken en shoppen.

LET OP! Binnenkort volgt een leuke Lovestation22 win-actie!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Lovestation22

 

Lovestation22

Wauw! Wat een heerlijke set!

 

Lovestation22

 

Lovestation22

 

Lovestation22

 

Lovestation22

De schaduw tekent haar gezicht…

 

Lovestation22

Een prachtig detail op de achterzijde van de sweater

 

Lovestation228

 

Lovestation22

De zachte stoffen maken het heerlijk draagbaar!

 

Lovestation22

Hoe gaaf zijn deze boots van Braqeez!

 

Lovestation22

 

*sponsored post


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply