GIRL MUSTHAVE NIEUWE COLLECTIE

Zonnehoedjes op ….. als de zon schijnt!

28 januari 2016
zonnehoedjes

Zonnehoedjes die de zomer nog vrolijker maken

Wat zijn ze leuk hé? De gekleurde zonnehoedjes van LE BIG. Wat mij betreft een echte musthave voor komende zomer! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor een leuke prijs. Heerlijk mee naar het strand deze gezellige, gekleurde hoed. Deze matchen echt perfect bij de zomercollectie van LE BIG, maar misstaan natuurlijk ook niet bij een andere zomerse outfit. Natuurlijk ben ik een beetje bevooroordeeld en vind ik het groene hoedje echt het aller allerleukste en het meisje wat het zonnehoedje op heeft natuurlijk helemaal!

In andere landen worden er vaker hoeden gedragen dan in ons landje, om te beschermen tegen de zonnekracht. Wij Nederlanders zijn vaak wat onverschilliger, want die paar dagen per jaar dat de zon schijnt, ach.. Maar goed smeren en de huid beschermen met een zonnebril en/of hoed is echt geen overbodige luxe. Zeker tijdens de piekuren waarop de zon het meest krachtig is. Kinderen vangen net wat meer zonnestralen op omdat ze vaker buiten spelen en actiever zijn in de zon.

Zie jij je meisje al lopen met zo’n hoedje op? Enne, welke kleur is jouw favoriet?

De zonnehoedjes shop je onder andere hier en hier.

Meer LE BIG? Klik hier.

 

zonnehoedjes zonnehoedjes zonnehoedjes zonnehoedjes

 

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply