GIRL REVIEWS

Like Flo: Benthe goes Bananas

5 juni 2016

Als je mij zou vragen naar een top 5 van kinderkledingmerken, komt Like Flo daar 100% zeker in voor. Het is een superleuk merk waar wij al een aantal seizoenen groot fan van zijn. Like Flo bestaat tegenwoordig uit 4 lijnen: Dress Like Flo voor meisjes vanaf maat 92, de meisjes-babylijn Cute Like Flo, voor de stoere boys Impress Like Flo en voor de kleine babymannen is er Be Brave Like Flo. Stuk voor stuk geweldige collecties.

Deze zomerse bananensweater (al noem ik het eerder een wat dikker shirt…) van Dress Like Flo is helemaal van nu. Bananen zijn immers hot hot hot. Je houdt ervan of niet, maar Benthe en ik vinden het geweldig, het liefst heeft ze de hele fruitschaal op haar kleding 😉
Het beige/grijze shirt is een wat wijder kort model (cropped) en heeft een stoere knoop onderin. Hij voelt lekker zacht aan en zit heerlijk aldus Benthe. De gele ‘B’ van kleine kraaltjes op de borst geeft het net wat extra’s en is natuurlijk ook nog eens helemaal leuk als je Benthe heet. Het onderste randje van de mouwtjes is opgerold waardoor je een stukje binnenkant van de sweater ziet, dit geeft een leuk effect. De sweater is bezaaid met bananen en leuke teksten als ‘total bananas’ en ‘you make me go bananas’

Wij combineren het shirtje met een basic gele tanktop eronder, bij zo’n wijder model vind ik het persoonlijk altijd leuk als je een kleurig bandje ziet zitten en geen hele blote schouder. Wij kozen nu voor het veilige bananengeel, maar een felle knalkleur staat natuurlijk ook hartstikke gaaf.
Verder draagt Benthe een denim shortje, Ninni Vi kniekousen en haar favoriete gele Adidas superstars.

Mijn oordeel:

  • Maatadvies: Benthe van 1.10m draagt het shirt in maat 116, dat is haar normale draagmaat. Het shirt valt dan ook prima op maat.
  • Draagcomfort: Het shirtje zit heerlijk soepel en zacht en maakt mijn dochter blij.
  • Minpunt: Als je niet van bananen op kleding houdt, is deze top wellicht too much voor je.
  • Pluspunt: De sweater is met veel dingen te matchen en staat lekker stoer.

Verkoopinformatie:
Ook zin gekregen in bananen? De sweater kost €37,50 (maar vaak al in de sale!) en je shopt hem (en andere Flo bananen-items) onder andere hier

A

B

C

D

E

F

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply