GIRL Hanneke OOTD REVIEWS

Aukje straalt in Ninni Vi!

19 december 2016

EEN VERRASSEND LEUK JURKJE!

De wintercollectie van Ninni Vi is natuurlijk een tijdje uit en bij het uitkomen van de collectie had ik, net als vele moeders met mij, meteen mijn favorieten. Er waren weer een aantal veel gewilde items waarvoor je er snel bij moest zijn. Toch is er momenteel nog best veel te koop in de sale. Vandaag wil ik graag een jurkje laten zien die je minder vaak voorbij ziet komen maar echt verrassend leuk is: het jurkje met de col.

Eigenlijk hebben we hier nooit kleding met een col. De kinderen vinden het niet altijd prettig en zelf draag ik het om die reden ook niet vaak. Maar bij deze jurk is de col laag en bovendien helemaal niet strak waardoor het juist heel prettig zit en bovendien  lekker warm is met deze koude dagen. Het staat ook echt hartstikke leuk zo! Aukje draagt deze jurk heel graag. Zoals we gewend zijn van Ninni Vi is de jurk gemaakt van een mooie, zachte stof. De jurk valt aansluitend maar is wel heel soepel en makkelijk aan te trekken.

De kleur aubergine is helemaal hot deze winter. De mooie, warme kleur komt in heel veel items van Ninni Vi terug. Ik houd ervan. Het is weer eens wat anders. En het staat ook wel heel mooi bij de rossige haarkleur van Aukje vind ik zelf.

Leuk detail is de bies op de voorzijde. Het rokdeel heeft een leuke, speelse print. De uiteinden van de mouwen zijn voorzien van een ribstof.

Kortom, ook dit jurkje is weer een topper deze collectie!

De legging die Aukje draagt is ook van Ninni vi en past er dus perfect bij. De laarsjes van Braqeez kwamen in deze blog al eens voorbij en maken ook deze outfit weer helemaal af! Ideaal deze kleur!

Maatinfo:

Het jurkje valt smal maar wel iets langer. Aukje draagt hier maat 122/128 bij een lengte van 120 cm. De lengte vind ik goed. Ze heeft nog wat groeiruimte dus dan kan ze ‘m mooi wat langer doordragen. De leggings van Ninni Vi vallen altijd wat langer en daar draagt Aukje maat 110/116 van. Deze zit nu precies goed.

De laarsjes van Braqeez vallen goed op maat.

Shoppen:

Jurkje (met korting): Ninni Vi

Legging (met korting): Ninni Vi

Laarsjes (met korting): Braqeez

Ninni ViNinni ViNinni ViNinni ViNinni ViBraqeezNinni ViNinni Vi
sponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply