BOY REVIEWS

LCEE: Classy & Comfy

14 november 2016
lcee3

SAVE THE ARCTIC!

Zoals jullie misschien al opgemerkt hadden, is Thije dit seizoen ‘brandrep’ voor het jongensmerk LCEE (meidenvariant = Le Chic). De vorige sets die hij liet zien waren een schot in de roos, hij krijgt er veel leuke reacties op en het stijltje past perfect bij hem. Terugkerend thema deze collectie is Save the Arctic. Dit resulteert in mooie prints, leuke teksten en warme stoffen.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik het merk voor dit seizoen niet erg goed kende, maar toen ik een half jaar geleden in gesprek was met Esther van LCEE werd ik direct enthousiast. LCEE is een merk wat bij Thije past, klassiek, maar toch stoer. Netjes, maar met een knipoog.

Nu de sets meerdere malen gedragen en dus gewassen zijn, blijven ze mooi. Dat is iets wat ik persoonlijk heel belangrijk vind. Ik ben nogal een wasmiep en hou niet van vale kleuren of stoffen die na verloop van tijd gaan ‘hangen’. Dit alles is niet het geval bij LCEE, het ziet er allemaal nog net zo mooi uit als toen we het binnen kregen.

De set die Thije hier draagt bestaat uit een broek, overhemd en longsleeve. De broek is een 5 pocketmodel en heeft een mooie diepe donkerblauwe kleur. De patches geven de broek een stoer en speels effect. Zoals ik al eerder schreef, netjes, maar met een knipoog.
Het overhemd is ook navyblauw en heeft een alloverprint van witte/groene sterren en een geel merklogo op de voorzijde.

De longsleeve met voorop een grote tekstprint ‘Save the Arctic’ heeft een klassieke wit/groene bretonse streep en ook hier vind je de speelse patches weer terug.
Het leuke aan LCEE is dat alle drie de sets die we jullie dit seizoen hebben laten zien onderling uitstekend te matchen zijn zoals je op onderstaande foto’s kunt zien. Zo heb je dus extra mogelijkheden voor leuke combi’s.
Eén ding is zeker, LCEE heeft er een fan bij!

Thije’s boots zijn van het altijd toffe Braqeez!

Maatinformatie
Thije is 136 cm lang en draagt de bovenkleding in maat 134/140 en de broek in 128.

Shoppen
Tip! Sommige items zijn nu al in de sale.

Volg LCEE ook op Facebook en Instagram!

1

2

3

4

5

6

7

Lees hieronder de eerdere blogs terug:

Winter review: Thije in LCEE en Braqeez

Thije in LCEE: Laat de winter maar komen!

sponsored-post


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply