HAIR

Outside vlecht met knotjes

23 augustus 2017

Plak Steentjes

Bijna ieder meisje houdt wel van glitters en steentjes. Seina dus ook, en wilde deze dolgraag in haar eigen haar geplakt hebben.

Moeilijkheidsgraad: ☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Borstel
  • Puntkam
  • Klem
  • Twee kleine elastiekjes
  • Een paar schuifspeldjes
  • Vaseline, wax of gel
  • Wattenstaafje
  • Steentjes (gekocht bij de action)

Ik borstel Seina haar haar goed uit en maak aan de bovenkant een scheiding in het midden tot op de kruin. Dan maak ik een rechte lijn aan de zijkant naar beneden, net achter het oor. Dit doe ik aan de andere kant ook. Het overige haar aan de achterkant zet ik vast met een klem. Ik begin met de outside vlecht zo dicht mogelijk aan de voorkant bij de haargrens. Weet je niet meer hoe de outside vlecht gaat? Klik dan even hier. Ik vlecht het haar naar achter tot waar ik de scheiding heb gemaakt en doe er een klein elastiekje in. Dit heb ik aan de andere kant precies hetzelfde gedaan. Dan pak ik het staartje van de vlecht en draai het haar om het elastiekje heen, deze zet ik vast met wat schuifspeldjes. Het hoeft echt niet netjes te zitten, een beetje rommelig mag best. Dit doe ik aan de andere kant ook.

Seina heeft zelf de steentjes uitgezocht die ze in haar haar wilt hebben. Ik pak een wattenstaafje en een potje vaseline. Met het wattenstaafje kan ik gemakkelijk aan de achterkant van de steentjes een klein beetje vaseline doen. De steentjes plak ik precies op de midden scheiding vast. Dit kapsel is super leuk voor een feestje. Of voor gewoon zomaar, want als het aan Seina ligt, zou ze er het liefst de hele week mee willen lopen;)

X~ Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons Youtube kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blog en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorials Shopaholiek.

20170821_212242

20170821_212648

20170821_212349

20170821_212435

20170821_212501

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply