BOY

De perfecte winterjas voor jongens

14 september 2018

HERE COMES THE MAN IN BLACK PART II

En de man in het zwart part III volgt vast ook nog. Had je het al meegekregen? Thijs wil alleen nog maar zwart aan. Ik was eerst bang dat ik nog maar weinig leuke jongensblogs kon maken. Maar niets is minder waar, zwart is echt super tof en ik heb gemerkt dat heel veel jongens er van houden. Ik mix het met grijs, antraciet, stiekem toch een streepje of tekst (prints zijn uit den boze) en zo ontstaat er toch een hele leuke garderobe in Thijs zijn kast. Vandaag laten we de perfecte winterjas voor jongens zien, in het zwart natuurlijk.

Perfecte winterjas voor jongens

Nu vraag je je misschien af wat deze winterjas nou zo perfect maakt? Zal ik je eerst eens vertellen waar hij van is? Van Dutch Dream Denim, het merk dat je vast wel kent van hun ook al zo perfecte broekjes (kijk hier maar eens, ook voor meiden). De broeken hebben vaak een dubbele laag stof op de knieën en sluiten wat hoger in de taille, heel fijn voor actieve kinderen. Het allerleukste is wel dat ze ook nog hip zijn. Al deze goede eigenschappen vind je ook terug in de jassen van Dutch Dream Denim. Windstoppers in de mouwen: check. Ook als bodywarmer te dragen: check. Windstopper in de rug (hoe fijn?!): check. Afritsbare capuchon: check. Lekker warm en waterafstotend: check. Nou wat zei ik je, echt de perfecte winterjas voor jongens toch. En loopt jouw mannetje liever niet rond in black, kies je gewoon een ander kleurtje.

Thijs draagt onder zijn perfecte winterjas voor jongens een jeans die ook van Dutch Dream Denim is, hij draagt model Falusi. De stoere heupketting kregen wij als verrassing opgestuurd van Dutch Dream Denim en Thijs is er heel blij mee. Vaak wil hij niet te veel poespas, maar deze ketting vond hij dan wel weer erg tof.

Schoenen maken de man

Deze stoere antraciet grijze stappers zijn van Develab en Thijs pakt ze nog eerder dan zijn musthave voor elke tiener; gympen. Dat kan maar één ding betekenen, deze schoenen zitten onwijs lekker.

Shoppen en maatinformatie

Thijs is nu 150 centimeter en draagt Dutch Dream Denim in maat 152, deze maat zit hem echt perfect. De schoenen van Develab vallen iets ruim.

Shoppen: jeans – jas – heupkettingschoenen

Benieuwd naar part I van “the man in black”? Kijk dan hier

De perfecte winterjas voor jongensDe perfecte winterjas voor jongensDe perfecte winterjas voor jongensDe perfecte winterjas voor jongensDe perfecte winterjas voor jongensDe perfecte winterjas voor jongensDe perfecte winterjas voor jongensDe perfecte winterjas voor jongens

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply