BOY OOTD

Thijs in MortenZ en Braqeez

2 oktober 2016

ZWART EN BLAUW, EEN TREND COMBI VOOR DEZE WINTER

Gave sneakers

Toen ik deze gave sneaker van Braqeez zag, was is gelijk verliefd. Ik ben echt gek op blauw en helemaal in combinatie met zwart en grijs. Deze kleurencombinatie is een echte trend voor deze winter. De rode accenten geven deze stoere gymp nog wat meer pit. De sneakers zijn van binnen en buiten van leer en de zool kan eruit. Altijd handig om de juiste groeiruimte te kunnen checken.

Hoe meet je voeten op?

Ga jij altijd naar een schoenenwinkel om nieuwe schoenen voor je kind te kopen? Of durf je ook wel online te bestellen? In de schoenenwinkel krijg je uiteraard het beste en professioneel advies, maar ik doe het al jaren zelf. Ik laat Thijs of Linde met hun voeten op een papier staan. Voetjes goed recht en plat en dan zet je met een pen een streepje bij de grote teen en de hiel. Het is belangrijk dat je de pen loodrecht op het papier zet. De afstand tussen deze twee streepjes meet je op en dit kun je dan omrekenen naar de schoenmaat. Don’t worry, dit hoef je niet zelf te doen, online kun je makkelijk zulke omrekentabellen vinden. Bekijk deze maar eens. Thijs zit volgens deze tabel over de helft van maat 35, dus voor de winter gaan wij voor maat 36. Kan het zooltje uit de schoen, zoals bij Thijs zijn coole Braqeez sneakers, dan moet je ongeveer een duim groeiruimte aanhouden. Kan het zooltje er niet uit, kijk dan of je makkelijk een vinger (het liefst die van papa) achter de hiel kan plaatsen.

Zachte kleding

Thijs is gek op heerlijke, zachte kleding, wie niet? Wij kopen daarom al jaren MortenZ voor hem. Maar opeens bekroop mij afgelopen zomer het gevoel dat hij er te groot voor begint te worden. Ik had een prachtig aqua blousje voor hem met een bijpassende korte broek en een grijs hemdje. Voor ons beide het favo setje van de zomer, maar opeens was daar het “hij is er te groot voor gevoel”. Gelukkig is de wintercollectie weer super stoer in zwart, grijs en blauw. Wij zijn er weg van en de set staat perfect bij zijn Braqeez sneakers.

Maatadvies

Thijs is nu 138 centimeter en heeft (bijna) schoenmaat 36. Het draagt de pants en sweater van MortenZ in maat 134/140 en zijn schoenen in maat 36. Dit zit allemaal perfect.

Verkoopinformatie

Sweater en broek

Sneakers

MortenZ BraqeezMortenZ MortenZ BraqeezMortenZ

* sponsored post

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply