GIRL TREND

Garden Kimono

20 april 2017
garden kimono

VIND JIJ DEZE JURK HOT OR NOT?

Bij items die net even anders dan anders zijn, vinden we het altijd leuk om deze vraag te stellen. Voor Linde en mij is het alleen belangrijk dat wij leuk vinden wat zij draagt, dus we kunnen alle verschillende meningen goed hebben. En de wereld zit natuurlijk ook gewoon zo in elkaar dat smaken verschillen. Wat in ieder geval erg mooi is aan deze garden kimono van Mini Rodini zal ik in dit blog vertellen.

Mini Rodini is een merk waar je misschien een beetje aan moet wennen, maar waar je na een tijdje echt van gaat houden. In hun kleding willen ze de fantasie van kinderen en het idee dat alles mogelijk is overbrengen. Ze willen kleding maken die echt bij de belevingswereld en creativiteit van kinderen past. Dit komt tot uiting in de zachte stoffen, de comfortabele pasvorm, maar boven alles in de geweldige printjes. Sommige printjes laat ik gewoon niet aan Linde zien omdat ik dan al weet dat ze er heel graag nog een jurkje bij wil, deze eenhoornprint bijvoorbeeld.

Misschien nog wel mooier dan de printjes is de manier van produceren van Mini Rodini, met oog voor mens en milieu. Hun katoenen items hebben dan ook het GOTS certificaat waardoor je zeker weet dat ze fairtrade én ecologisch (lees: gifvrij) zijn geproduceerd. Een ander mooi idee is hun upcycled collectie waarbij ze van restanten van hun gave stoffen babydekens en kussenhoesjes hebben gemaakt.

Uit de huidige zomercollectie kozen wij voor de garden kimono dress. Een gebroken wit jurkje met een all over flowerprint en wijde mouwtjes. De bloemen hebben gezichtjes wat het jurkje extra speels maakt. Het jurkje valt, net als de meeste Mini Rodini items, ruim. Linde draagt bij een lengte van 127 centimeter, maat 116/122. Wij vinden het jurkje heel hot en konden het niet laten ook een item met de luipaardprint aan te schaffen. Je ziet het vast een keer voorbij komen.

Shoppen

Mini Rodini shop je bijvoorbeeld hier of hier

kniekousen

laarsjes

De hoed komt uit de winter 2016/2017 collectie van Le Big

Annemarie

garden kimonogarden kimonogarden kimonogarden kimono


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply