Anouk KIDS FASHION TREND

Trend! de flared legging

1 februari 2018
HOT or NOT

GIRLS WITH FLAIR KIEZEN VOOR FLARED!

Omdat het toch echt helaas nog geen lente is, kunnen we nog niet rond flaneren in onze blote benen. En de kids dus ook niet. Maar gelukkig zijn er voor dit tussenseizoen ook al hele leuke trends te spotten. Wat dacht je van de zwarte flared legging/tregging? Bij diverse merken en (budget)shops kom je ze tegen.

Ze zeggen weleens dat elke fashiontrend weer terug komt, tientallen jaren later. En volgens mij klopt dat wel zo’n beetje. Naveltruitjes waren toen ik jong was een echte hype en kortgeleden zagen we de cropped tops weer bij bosjes uit de grond schieten. Een nieuwe hippere naam en iedereen is weer gelijk verkocht en loopt net als in de nineties met off-shoulder tops waarbij we de navel veelvuldig zien. Hetzelfde gebeurt nu met flared pants. Zelf heb ik ze al even in de kast liggen. Mijn vriendinnen lachten me er vorig jaar nog stiekem om uit, maar ik ben er van overtuigd dat ook zij dit seizoen overstag gaan. En hoe tof is het dat je nu ook met je dochter kunt twinnen in dit te gekke kledingstuk! Combineer hem met een bloes met ruches of ga voor een stoerdere look met een jeans-top en bikerboots. We zetten er een aantal voor je op een rijtje. Om direct te shoppen, klik je op de foto.

1. Voor de tienermeiden shop je de modehit van dit seizoen bij Shoeby!

flared

 

2. Een budgetvariant mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje!

flared

3. Ook bij het hippe KIEstone kom je de flared tregging tegen. Vanaf maat 104, zodat ook de kleinste dametjes er superhip bij kunnen lopen!

flared

4. Om het op-en-top ABBA gevoel elke keer weer opnieuw te beleven, ga je natuurlijk voor deze te gekke tregging van River Island via Wehkamp. Voor een leuke budgetprijs is hij van jou! In mijn mandje ligt hij inmiddels al!

flared

En nu zijn we natuurlijk benieuwd wat jij er van vindt, HOT or NOT? Laat je het weten op Facebook?

Anouk

Wil je mij en mijn kinderen ook volgen op Instagram? Dat kan! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen waar ik regelmatig outfitinspiratie en veel persoonlijke foto’s plaats. Mijn andere blogs lees je hier terug.

Geïnteresseerd in trends? Lees dan onderstaande blogs eens na:


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply