SPOTLIGHTSHOP

Hebbes! Fashion for kids and teens opent een nieuwe winkel in Zwolle

5 oktober 2015
Hebbes!

NA NUNSPEET EN DRONTEN ZIT HEBBES! NU OOK IN ZWOLLE

En paar weken geleden zag ik op Facebook dat er een nieuwe kinderkledingwinkel in Zwolle zou komen, Hebbes!. Ik zocht gelijk even op welke merken ze bij Hebbes! verkopen en werd steeds enthousiaster over deze nieuwe aanwinst voor de Zwolse binnenstad. Van Little Pieces, Indian Blue Jeans, Retour, Flo, Ninni Vi en Vingino word ik helemaal blij.

Zaterdag 2 oktober was het zo ver, de Zwolse vestiging van Hebbes! ging open. Leuke acties weten ze bij Hebbes! wel te bedenken. Je kreeg namelijk 35% korting op je aankopen ’s ochtends. Kun je je niet voorstellen wat voor situaties dan ontstaan in deze tijd van het jaar? Ik heb het snel vast gelegd en ben weg gevlucht (wink). De volgende dag ben ik terug gegaan om nog wat musthaves voor jullie uit te zoeken. Leuke items, details en modelletjes spot ik toch altijd beter als ik het in het echt kan zien.

Bij Hebbes! verkopen ze een combinatie van bekende en minder bekende merken. Grote namen als Flo, Ninni Vi en Vingino worden afgewisseld met minder bekende pareltjes zoals Little Pieces en Small Rags. Ook zetten ze een leuke mix neer van kleding uit het midden segment en de merken die daar wat prijs betreft net onder zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Name It.

Nu Hebbes! de stad heeft versterkt kun je in Zwolle echt super leuk winkelen voor de kids. We hebben nu twee mooie merkkledingwinkels die elkaar goed aanvullen. Daarnaast vind je in de stad een H&M kids, waar dus echt alleen kinderkleding verkrijgbaar is. De Zara met kinderafdeling opent binnenkort haar deuren. En dan hebben we ook nog een Scotch winkel met kinderafdeling. Me is happy!

Wil je shoppen bij Hebbes! dan moet je echt naar Zwolle, Dronten of Nunspeet gaan. Hebbes! is een stenenwinkel. Je kunt Hebbes! volgen op Facebook. Ik ben dus helemaal blij met mijn stad Zwolle om te winkelen. Waar shoppen jullie graag?

IMG_6724

In de rij voor de opening van Hebbes!.

IMG_8643

Heerlijk, begin oktober, 35% korting. Dat dachten meer mensen.

IMG_8639

Yes, nu ook Ninni Vi in Zwolle verkrijgbaar.

Vingino 2

Musthave: de ruit is niet weg te denken uit het modebeeld deze winter. Deze trui van Vingino is echt super cool.

IMG_8776

Een wandje met veel LMTD, de limited lijn van Name-It.

IBJ

Musthave: super gaaf dit groene vest van Indian Blue Jeans.

IMG_8778

Bij Shopaholiek zijn we gek op Flo.

Flo

Vandaar dat wij een Flo jurkje een echte musthave vinden. Deze is heerlijk zacht en heeft een subtiel dierenprintje. Helemaal leuk met het bontje.

IMG_8785

Ook voor jongens kun je goed slagen bij Hebbes!.

Vingino

Musthave: een houthakkers blouse voor je stoere bink. Deze van Vingino hangt hier ook in de kast.

IMG_8787

Hebbes! jullie zullen mij nog vaak op bezoek krijgen.

Untitled design (1)

Musthave: een origineel jurkje van LMTD. De collectie van LMTD is heel feestelijk, hou deze in de gaten als je een feestje hebt of voor de december maand.


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply