NIEUWE COLLECTIE SPOTLIGHTSHOP

Cats & Dogs voor stoere boys en girls

18 januari 2018
Cats & Dogs

IK LUISTER… NIET!

Shirts met teksten lijken momenteel een echte hype. Waren  het eerst voornamelijk Engelse teksten, de laatste tijd zie je steeds meer toffe Nederlandse uitspraken op (kinder)kleding. Het nieuwe CATS & DOGS springt er echt uit en komt met teksten als Ik luister… (met op de achterkant NIET), Ik luister soms, NEE! en Stuiterbal. Die laatste kunnen we hier wel gebruiken als waarschuwing voor de buitenwereld ;-).

CATS & DOGS

De monochrome trend is al een tijdje niet meer weg te denken uit de kindermode. Het blijft toch een gaaf gezicht, die kleintjes (en natuurlijk grotere kids) helemaal afgestyled in zwart, wit en grijs. Het staat superstoer en ook lekker eigenwijs. CATS & DOGS komt met een collectie shirts en sweaters die perfect passen in deze stijl, de monochrome lovers kunnen zich helemaal uitleven! Maar ook de meer kleurrijke types onder ons kunnen hun hart ophalen. Combineer het ‘I do it my manier‘ shirt bijvoorbeeld eens met een kleurrijk tulerokje en kniekousen of een knallende flared pants! En het eigenwijze zwarte shirt ‘trutje‘ staat natuurlijk nóg ondeugender onder deze salopette, die je dan natuurlijk aan een kant laat hangen.

Twinnen met mama

Hetzelfde dragen als je kind. Je houdt ervan of je vindt het niks. Zoals je op de foto’s hieronder ziet, komen er ook items voor de mama’s! En zeg nou zelf, zo’n basic shirt of sweater kunnen we toch altijd wel gebruiken? Even snel op een spijkerbroek, of juist gekleder met een business rokje en pumps. Ze liggen nu al in de winkel en in de loop van de week staan ze online, dus wees er snel bij!

Goed om te weten

  • De shirts en sweaters zijn verkrijgbaar van maat 92 tot en met maat 152.
  • Behalve degene met ’trutje’ zijn ze hartstikke unisex en genderneutraal.
  • CATS & DOGS wordt met een hoop humor en een vette knipoog gemaakt. Het waslabel heeft bijvoorbeeld een belangrijke boodschap ‘remove child before washing‘;-)
  • De shirts zijn eindeloos te combineren met jeans, tulerokjes, kekke shortjes, kniekousen, treggings, plooirokjes etc etc…
  • Voor een shirtje betaal je €22,95 en voor een sweater €39,95.
  • Voor de mama’s verkoopt SoMuch CATS & DOGS in maat XS t/m L en in het blauw en zwart.

Shoppen

Je koopt deze grappige shirts online bij onze Spotlightshop SoMuch, maar je kunt de winkel op de Dracht in Heerenveen natuurlijk ook een bezoekje brengen. Eigenaresse Binnie helpt je met alle plezier!

Wil je mijn kinderen en mij ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen waar ik regelmatig outfitinspiratie en veel persoonlijke foto’s plaats. Mijn andere blogs lees je hier terug.

cats

cats

cats

cats

cats

cats

cats

cats

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply