GIRL Jolanda KERST NIEUWE COLLECTIE

Trek je leukste dier aan!

6 december 2016
aa-header

Welke dier kies jij?

Speciaal voor de gezellige decembermaand heeft Vip-Kidz zes fantastische jurkjes ingekocht van het merk Wooden buttons en wij als Shopaholiek mochten er eentje testen! Laat onze dochter Bente nou een enorme dierenfan zijn…  Samen maakten we een keuze maar dat viel nog niet mee. Wat zijn ze allemaal leuk!  Ze ging van de eekhoorn naar het konijn en van het paard naar de olifant…  Uiteindelijk koos ze voor de vos! Misschien heeft haar ‘Dora periode’ er iets mee te maken waar ze tot een jaar geleden erg fan van was. Swieber de Vos haalde de grootste streken uit maar ze vond hem fantastisch!

De jurkjes zijn verkrijgbaar van maat 92 t/m 128. We kozen voor de grootste maat want Bente is 121 cm. De jurkjes vallen iets kleiner dus maat 128 past perfect. Op de site van Vip-Kidz staat overigens een handige maattabel voor de lengte en breedte. In het echt is het jurkje nog veel mooier: wat een prachtige print en glans! We combineren de jurk met een bronzen legging van Name it om de warmte in de jurk wat extra aan te zetten in deze sfeervolle wintermaand. Maar een zwarte, grijze of antracietkleurige legging past er natuurlijk ook prima bij! De stoere boots zijn van Red- Rag. De jurk valt heel soepel en draagt dus heel comfortabel. De achterzijde strik je met een handig koortje zodat de taille mooi zichtbaar is. Ja, we zijn erg blij met dit leuke jurkje! We gaan het zeker tijdens één van de komende feestdagen dragen maar ook daarna zullen we er nog veel plezier van hebben.

Verkoopinformatie:

Ik kan me voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar de andere vijf designs. Kijk dan snel hier!

De jurkjes zijn verkrijgbaar bij www.vip-kidz.com en worden ALLEEN VANDAAG voor de actieprijs verkocht: van €34,95 voor €29,95. En ook nog ZONDER VERZENDKOSTEN! Bestel dus direct!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 9 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply