SPOTLIGHTSHOP

Waar wordt jouw zoon blij van?

23 april 2018
Mix and match for boys

GAAT HIJ VOOR SET A, B, C OF D?

Je weet het, wij Shopaholieks zijn dol op mixen en matchen, de perfecte manier om een eigen draai te geven aan een outfit. Pas lieten we jullie al de meidenlooks zien die uit onze mixsessie bij Woods Kinderkleding kwamen, bekijk ze => hier <= nog even na. Vandaag zijn de jongens aan de beurt. Als basis voor deze looks for boys hebben we vier hele toffe broekjes gepakt. De broek van set A is cool en fijn geprijsd, de broek van set B is super comfy, de broek van set C is ultra skinny en super stoer en de broek van set D is heel origineel door de mooie bies langs te pijpen. Van welke outfit wordt jouw zoon blij: A, B, C of D?

Setje A

Zijn de broeken van Name-It bij jou ook favoriet? Goede kwaliteit, mooie pasvorm en fijn geprijsd. Een leuk shirt erop en je zoon zit er gelijk top uit. Deze steenrode is zo mooi van kleur en heeft een fijn printje. Voor de koudere dagen is een sweater ook fijn, zeker deze lekkere zachte met een iets retro uitstraling.

Shoppen: sweaterjeanst-shirt
Name-It

Setje B

Ook deze fijne sweatbroek van Tygo & Vito heeft een fijne prijs en hij zit natuurlijk heerlijk. De bies maakt deze broek ultra cool en het is leuk om de kleurtjes uit de bies te pakken om je combinaties te bedenken. Deze coole zomerjas staat er super bij en ook de t-shirts zijn een perfect match.

Shoppen: jasbroekblauw shirtstreep shirt

Tygo & Vito

Setje C

Op deze Cars broek met verfspatten was ik gelijk verliefd en ik heb hem dan ook mee genomen voor Thijs. Hij was helaas te strak voor hem en een maatje groter was er niet meer. Misschien heb jij geluk en is de maat voor jouw bonenstaak er nog wel, echt een prachtig smal broekje. Het stoere vest en de preppy polo staan er super leuk op.

Shoppen: vestjeanspolo

Cars

Setje D

En als laatste hebben we een set samengesteld met deze super toffe korte broek van Indian Blue Jeans. Die rood wit blauwe bies maakt de broek net even anders en super cool. Er kan lekker basic een t-shirt op, maar een blousje afgewerkt met leuke details is net even anders.

Shoppen: blouset-shirtbroek

Indian Blue Jeans

sponsored post


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply