SPOTLIGHTSHOP

Een bordeaux rode sweatpants

22 september 2018
Een bordeaux rode sweatpants

MIX AND MATCH

bij 

DE KLEERTJESFABRIEK

De Kleertjesfabriek verkoopt merken die je perfect met elkaar kunt mixen and matchen. Denk aan jeansmerken als Indian Blue Jeans, Retour Jeans en Pepe jeans die je bijvoorbeeld kunt mixen met het sportieve Kiestone en het klassieke Baker Bridge. Natuurlijk zijn de collecties ook zo ingekocht dat je een mooi setje van één merk kunt samenstellen. Wij laten vandaag zien hoe we de bordeaux rode sweatpants van Kiestone gaan dragen.

Een bordeaux rode sweatpants

Tijdens het bekijken van de collectie van De Kleertjesfabriek sprong de tuniek van Pepe Jeans er voor Linde en mij gelijk uit. En dit komt voornamelijk door de bijzondere print. Ruiten gevuld met bloemen en een uil die alles in de gaten houdt, uitgevoerd in de mooiste herfsttintjes. Het was dan ook niet moeilijk om met deze speciale blouse, die los en soepel valt zonder wijd te worden, een leuke combi te maken. Wij kozen daarbij voor een bordeaux rode sweatpants. Ik hou er van om stoer of sportief te combineren met een wat meer romantisch item. De tuniek heeft als basiskleur crème, niet de makkelijkste kleur in het gezicht in de winter. Maar met een lichtblauw jeanskraagje is dat makkelijk opgelost. Deze is van Indian Blue Jeans en kan gedragen worden met of zonder strik. Op de onderste foto zie je hoe de strik eruit ziet.

Om het sportieve stijltje van de bordeaux rode sweatpants te benadrukken draagt Linde sneakers onder deze set. Ze zijn van New Balance en passen echt perfect bij deze outfit en gelukkig ook bij heel veel ander moois uit haar garderobe.

Maatadvies en shoppen

Linde is nu 134 centimeter en van zowel de bordeaux rode sweatpants als de blouse hebben we maat 128 en 140 gepast en maat 140 hebben we gehouden. Ook het kraagje is in diverse maten verkrijgbaar en Linde draagt maat M. Wat schoenmaat betreft zit Linde tussen maat 32 en 33 in. De sneakers draagt ze in maat 33 en daarin heeft ze nog flink wat groeiruimte.

Shoppen: tuniekkraagjebroeksneakers

Draagt jouw dochter liever een jurk? Bekijk dan dit mooie jurkje eens die je ook kunt shoppen bij De Kleertjesfabriek.

Een bordeaux rode sweatpantsEen bordeaux rode sweatpantsEen bordeaux rode sweatpantsEen bordeaux rode sweatpantsEen bordeaux rode sweatpantsEen bordeaux rode sweatpantsEen bordeaux rode sweatpantsEen bordeaux rode sweatpants

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply