GIRL SPOTLIGHTSHOP

Pop-up Shop LE BIG

13 november 2017
pop-up shop

Ben je op zoek naar een leuke outfit voor de feestdagen, een setje voor dagje uit of een preppy look voor je school-girl? Bezoek dan eens de te gekke pop-up shop van dit bekende Nederlandse merk!

SHOP TILL YOU DROP IN DE POP-UP SHOP

Je ziet het steeds vaker, merken die een pop-up shop openen, een tijdelijke winkel waarin zij hun hele collectie verkopen. Voor ons als consument is dit natuurlijk super, in één oogopslag zie je alles bij elkaar liggen en hangen en kun je naar hartenlust mixen en matchen. En hoeveel ik ook hou van internetshoppen, alles in het echt zien en voelen, blijft toch het aller- allerleukst.

De onderscheidende stijl van LE BIG – want daar hebben we het over –  valt ook in de pop-up shop direct op! De neonaccenten en warme kleuren gemixt met fluffy truien, preppy tops en padded rokjes maken het shoppen in de winkel een waar feestje. Tel daar de uitgebreide tassencollectie, warme jassen, winteraccessoires én beenmode bij op en je bent op de juiste plaats om een complete outfit voor je dochter te scoren.

Je vindt de pop-up winkel van LE BIG in het centrum van Amsterdam. Het straatje oogt idyllisch en je waant je een echte toerist in eigen land wanneer je er doorheen loopt. Ook wanneer je met de auto komt, is het prima te doen. Parkeer je auto in de parkeergarage Stadhuis/Muziektheater en via een leuke route ben je er met een minuutje of 3. Echt de moeite waard!

Facts

  • De collectie van LE BIG is er al vanaf maat 86/92 en gaat tot en met maat 146/152.
  • Vanaf nu ligt de kerstcollectie ook in de winkel! Hier zal Shopaholiek binnenkort uiteraard een uitgebreide review over schrijven.
  • Je vindt de winkel aan de Staalstraat nr 20 in Amsterdam.
  • De pop-up shop blijft in ieder geval open tot en met januari 2018.

Wil je mij, mijn zoon en mijn dochters ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk, je vindt ons via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs lees je hier.

pop-up shop

pop-up shop

pop-up shop

pop-up shop

pop-up shop

pop-up shop

pop-up shop

pop-up shop


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply