GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Benthe in Bomba for Girls

17 mei 2016
BENTHE inBomba for Girls

Bomba for Girls, een geweldig Nederlands kledingmerk, maar op de een of andere manier hadden wij daar nog niets van in de kast hangen. Toen ik dus de kans kreeg dit prachtige zomerjurkje van Bomba te reviewen, greep ik die meteen.

In gedachten zie ik mijn dochter Benthe van vijf al lopen op de stranden van Italië in dit vrolijke jurkje, maar vooralsnog moeten we het doen met de lente in Nederland. En tot nu toe is die nog niet helemaal wat ik ervan had gehoopt, al mogen we de laatste tijd niet klagen…

Benthe werd helemaal blij bij het zien van het jurkje en was gelijk verliefd op het zeepaardje wat erop staat! Ze wilde hem graag passen. De Italiaanse stranden denken we er zelf maar even bij 😉

De kleur alleen is natuurlijk al helemaal goed, geel is echt dé trendkleur van dit seizoen. Het zeepaardje wat erop staat maakt het lekker vrolijk en doordat het uit zoveel kleurtjes bestaat is het jurkje eigenlijk met vrijwel elke andere kleur te combineren. Het jurkje sluit met een halter in de nek. Dit is even lastig over het hoofd, maar eenmaal aan zit het prima volgens Benthe.

De stof is lekker zacht en soepel waardoor het jurkje fijn aanvoelt.

Met slippertjes eronder krijg je gelijk het echte zomergevoel! Wij combineren het jurkje met roze slippertjes, maar zoals ik hierboven al zei staat elke kleur er prachtig bij.

Het is bij uitstek een zomerjurkje, maar voor de wat koudere avonden is hij goed te combineren met de bijpassende dunne bolero van Bomba. Benthe draagt hem in het oranje, dezelfde kleur als de halter, maar mocht je er liever een andere kleur bij willen dragen, kan dat ook. De bolero is ook in het roze, blauw en geel te koop.

Wij zijn verliefd, Bomba komt zeker in Benthes kast te hangen!

Maatadvies:

Benthe is zo’n 1.09 m en draagt zowel het jurkje als de bolero in maat 110/116, haar normale draagmaat. De jurk valt erg klein, waarschijnlijk zou een maat groter mooier passen. Gelukkig houden wij wel van pittig, dus met een ‘undy’ eronder kan ze er gewoon mee ondersteboven aan het klimrek hangen. Wel is het jurkje wat aan de strakke kant, maar hij rekt prima mee (op het moment van de shoot had ze net haar lunch naar binnen gewerkt ;-))

De bolero valt netjes op maat.

Verkoopinformatie:

1

2

3

4

5

6

7

 


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply