Barbara NIEUWE COLLECTIE

LOOXS winter 2018: photoshoot van Nova

16 december 2017
Looxs winter 2018

Die zondag hadden we een prachtige winter wonderland en Nova had ook een bijzondere dag, want ze ging naar een hele toffe photoshoot van LOOXS winter 2018.

We stonden te popelen om te gaan en dat deden we ook ruim op tijd, om zo voor de sneeuw binnen te zijn en dat lukte! Nova kroop direct achter m’n benen, want er was al één en al bedrijvigheid in LOOXS Revolution office. Na rustig wat gedronken en gegeten te hebben, gingen we aan de slag.

De visagie was de eerste stop. Nova kreeg een frivool knotje op haar hoofd en een beetje poeder op. Dat was leuk voor de kleine diva! Ze begon al te ontdooien.

Daarna naar de ruimte waar de foto’s werden geschoten. Een knap klein meisje was al druk aan het poseren voor de camera. Ondertussen mocht Nova zich omkleden. Overal hingen prachtige kleertjes en achter Nova’s foto hing een hele rij pareltjes. Dat was smikkelen voor mama, want het zag er fantastisch uit! Nova kreeg een mooi velvet rokje aan en een supercute en stoer truitje met noppen. Sokken eronder, Dr. Martens erbij en ze was klaar voor de shoot.

Daar stond ze dan voor de camera. Ik zag haar denken, wat moet ik eigenlijk doen? Dat kleine koppie die vragende ogen. Haar beentjes netjes naast elkaar. Toen mama gekke kapriolen uit ging halen, was het ijs gebroken. Met de liedjes van Kinderen voor Kinderen op de achtergrond, kreeg ze helemaal de smaak te pakken.

Samen met andere beauty’s werden de leukste foto’s geschoten en als ze niet aan de beurt was, ging ze met een klein stoeltje naast de fotograaf zitten, zodat ze alles goed in de gaten kon houden. Ze kreeg er geen genoeg van en ze bleef zich omkleden en stralen op de vloer.

Na de laatste outfit met een écht te gekke jas – zo eentje, waarvan ik nu al weet dat ik deze moet hebben –  was Nova klaar. Kleine Nova liet toen nog wel even een traantje wat ze wilde eigenlijk nog wel meer;)

En toen de terugreis. Iedereen was al sneeuwpoppen aan het maken en aan het sleeën. Jullie waarschijnlijk ook! Alleen wij stonden in een lange rij auto’s met mega sneeuwhopen op de weg. Al schuifelend en glijend kwamen we thuis aan. Moe maar voldaan.

Deze kleine minimodel wil wel meer, dat is mij nu wel echt duidelijk! Wat kan zij hiervan genieten zeg en ik doe gewoon lekker mee.

Kijk je nog even naar de foto’s hieronder. Natuurlijk mocht ik nog niet veel laten zien. Deze collectie komt pas in september 2018 in de winkels. Ik moet het dus nog echt even spannend houden.

Wellicht krijg je al een beetje een sfeerimpressie. Nu eerst de Pre Spring en de zomercollectie en dat is ook al zo mooi en veelbelovend. Echt, je haalt je hart op!!

Ben jij al LOOXS fan? Wij wel!!

Shoppen

Kixx-online of natuurlijk LOOXS Revolution

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik dagelijks outfit foto’s of dagelijkse belevenissen. Het lijkt mij zo leuk om je daar ook te spreken.
  • Meer blogs lees je hier terug

Looxs winter 2018

Looxs winter 2018

 

 

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply