GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

Dress to impress!

4 april 2022

En maak de outfit af met een bikerjack!

De klok is verzet, de avonden worden weer langer. In de ochtend is het nog fris maar we gaan toch langzaam over op de zomerjas. Zeker als onze dame niet op de fiets naar school hoeft, want dat is in ons geval best een heel eind. Maar de vraag is elk seizoen weer, welke jas gaan we kiezen? Gaan we voor kort, lang, kleurrijk, stoer of romantisch? De bikerjack is er al langer, maar is ook dit seizoen niet weg te denken! Een echte musthave! Je draagt het jack op een stoere jeans maar ook op een leuke jurk of rokje. Wat direct opviel aan het Retour Jeans jack wat Bente uitkoos, was het bijzonder soepele materiaal. Het jasje sluit mooi aan zonder bewegingsbeperking in de armen/schouders en zonder dat het stug aanvoelt. Perfect dus voor alle leeftijden. Het bikerjack ‘Cindy’ heeft een kraag en revers met decoratieve studs en een asymmetrische ritssluiting voor. Het jack heeft verder steekzakken en een binnenzak met drukknoopsluiting.

Jurkjes verdwijnen langzaam uit de kast van onze tiener, tenzij ze heel cool zijn! Jurk Penny uit de zomercollectie van Retour Jeans voldeed hieraan! Vooral de combinatie van de kleur en print spraken onze dochter aan. Een leuke riem maakt de jurk ook weer net even wat stoerder. De jurk heeft een gesmokte opstaande kraag. De jurk heeft verder korte mouwen met smokwerk onderaan en blind elastiek in de taille. De rok loopt naar onderen toe wijder uit en heeft een brede volant onderaan.

Samen met het stoere bikerjack een geweldige outfit voor het voorjaar! Heb jij al een leuke zomerjas gevonden? Klik hier voor alle jassen.  

Maatinfo:

Bente is 10 jaar, 159 cm groot en draagt de jurk in maat 13/14 en het bikerjack eveneens in maat 13/14. In beide items heeft ze nog wat groeiruimte richting de zomer.

Shoppen:

Jurk PennyBikerjack Cindy

Voor meer informatie en de hele meisjescollectie, klik dan hier! Voor jongens, klik hier.

Kijk je mee?

www.retourjeans.com

Liefs, Jolanda

Het materiaal van het jack is heerlijk soepel!
Met een riem maak je de outfit het helemaal af!
Kijk nou, hoe stoer die studs!!
. De rok loopt naar onderen toe wijder uit en heeft een brede volant onderaan.
De jurk heeft een opstaande, gesmokte kraag.
De jurk heeft een mooie lengte, tot de knie.

*Sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply