SPOTLIGHTSHOP

Bij Nosah shop je de leukste kinderaccessoires

8 december 2015
Untitled design (3)

MET NOSAH MAAK JE DE KERSTOUTFIT COMPLEET

Ik heb weer een leuk shopje ontdekt, Nosah kinderaccessoires. Nu ontdekte ik Nosah online en heel toevallig zit deze leuke shop bij mij in buurt en worden haar gave spulletjes ook hier in Zwolle verkocht. Ik kon dus live al het moois bekijken en dat vind ik toch altijd wel heel erg fijn. Woon jij niet in de omgeving van Zwolle, geen probleem want Nosah heeft een fijne webshop met prachtige foto’s. Haar verzendkosten zijn heel netjes en boven de € 25,00 verstuurt ze je pakketje gratis. En speciaal voor Shopaholiek is het gratis versturen op 9, 10 en 11 december zelf al vanaf € 12,50.

Mijn favorieten uit de shop van Nosah  zijn de strik accessoires. Echt helemaal hip op dit moment en verkrijgbaar in heel veel kleurtjes waaronder zwart, goud, zilver en zalm. Perfect dus voor de feestdagen. Naast de accessoires met strik vind je ook accessoires met bloemen, hippe Ibiza elastiekjes, armbandje (ook voor boys), spulletjes voor de allerkleinsten, sjaals, te veel om op te noemen eigenlijk. Ik zou zeggen neem zelf een kijkje in de gebruiksvriendelijke webshop van Nosah.

Op dit moment zijn we natuurlijk bezig met de feestdagen en hoe we er dan uit willen zien. Nosah heeft de perfecte accessoires om de kerstoutfit helemaal af te maken. Maar ze heeft ook een heel assortiment afgestemd op populaire merken zoals Flo, Ninni Vi, Quapi en Z8. Zet Nosah dus in je favorieten zodat je, als de voorjaarscollecties uitkomen, nog weet waar je terecht kunt.

Tot slot nog even iets wat ik heel handig vind aan de accessoires van Noash. Ze werkt met een techniek waarbij ze geen lijm gebruikt. Hierdoor kunnen de accessoires draaien en kun je ze dus perfect plaatsen in het kapsel van je dochter.

Informatie:

Webshop: Nosah.nl

Stenen verkooppunten: Nosah in de winkel

Facebookpagina: Nosah

Nosah roze ketting

Ook voor een ketting kun je bij Nosah terecht

Nosah haarband met tijgerprint

Deze haarband is toch te leuk

Nosah armband voor een jongen

Stoer voor de jongens

Nosah baby knipje

Zo schattig

 

 

 


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply