GIRL REVIEWS SPOTLIGHTSHOP

Zomerjurk met stipjes

1 juni 2017
Zomerjurk met stipjes

IN THE SUMMERTIME

Alle fans van stipjes (wie niet?) opgelet, in dit blog staat een heerlijke zomerjurk met stipjes centraal. Fris van kleur, origineel van model en van een fijn luchtig stofje. Ik spotte deze jurk van Soft Gallery bij onze spotlightshop Kids Department en was op slag verliefd.

Zomerjurk met stipjes

De kleur van deze zomerjurk met stipjes wordt omschreven als roze gemêleerd, maar ik vind het meer peach en dan echt lekker fris. Niet neon, maar de kleur valt wel lekker op. Het jurkje heeft gekruiste schouderbandjes die verstelbaar zijn, heel handig want zo kun je de lengte van de jurk wat aanpassen. Deze dress loopt iets wijd uit en heeft één subtiele roezelrand onderaan. Dit geeft de jurk net een beetje het zwiereffect waar veel meiden dol op zijn.

Zomerkapsel

Lindes haar zit in een romantische rol, een paar plukjes los getrokken voor een casual effect zodat het wat stijl betreft mooi past bij de zomerjurk met stipjes. Dit kapsel is heel makkelijk en snel en draagt heerlijk op warme zomerdagen. Thijs heeft terwijl ik het in deed een filmpje gemaakt en deze zal ik binnenkort laten zien op Instagram. Hier zie je sowieso vaak sneaks, foto’s die hier niet voorbij komen en behind the scenes filmpjes. Instagram is verder ook geweldig om op de hoogte te blijven van de laatste modetrends. Linde en Thijs volg je hier en Shopaholiek hier.

Het filmpje staat ook onderaan dit blog.

Shoppen

Je shopt deze mooie zomerjurk met stipjes van Soft Gallery bij Kids Department. In hun stenenwinkel in Wateringen vlakbij Den Haag of in hun webshop, klik daarvoor hier. Je krijgt de jurk dan prachtig verpakt thuis bezorgd. Kids Department kun je ook volgen op Instagram (klik hier). Jaaah, heb ik het weer over dit medium, maar het is waar de kidsfashion magic happens.

Annemarie

  • Volg Annemarie op Instagram
  • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier
  • Ook deze gave outfit shop je bij Kids Department

Lindes haarbandje is van Shoeby, de sandaaltjes van Gioseppo en voor de vlinder bedank ik Shutterstock.

Zomerjurk met stipjesZomerjurk met stipjesZomerjurk met stipjesZomerjurk met stipjeszomerjurk met stipjesZomerjurk met stipjeszomerjurk met stipjesZomerjurk met stipjes

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Melanie 5 juni 2017 at 19:22

    Heel lief jurkje. Het haar is ook erg leuk gedaan.

  • Leave a Reply