Barbara NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Longlivethequeen: REVIEW

7 januari 2017

TIJDLOOS EN STIJLVOL

Mijn oudste was altijd een Bengh meisje, dus toen 22 december de shop van Longlivethequeen online ging, was ik er als de kippen bij om een paar limited items zo snel mogelijk te bemachtigen. Het is een beperkte oplage, dus snelheid was geboden.

Ik wilde namelijk dit Longlivethequeen skaterjurkje met mieren per se hebben. Wonder wel lukte het en kreeg ik het geliefde jurkje een paar dagen later in huis. Alleen was de vreugde snel tot het dieptepunt gedaald, want het was te klein. Hellup, dit gaat me toch niet gebeuren! Straks is het overal uitverkocht. Het werd ook een ware zoektocht tot in België aan toe en weer terug. Waar was de juiste maat nog te vinden.

Uiteindelijk kwam ik uit bij Orangebag.nl en was mijn adrenaline weer gezakt. Eenmaal in huis werd dit hippe, ik mag wel zeggen, designer jurkje direct door Bobbie gepast en we waren in de zevende hemel. Deze dress is een zwierjurkje, zoals mijn dochter het noemt. Voor mezelf houd ik er ook ontzettend van en Bobbie dus ook. Het dunne donkergroene katoen heeft lichtgrijze stipjes met geelgroene mieren als dessin. Dit geeft het meisjesachtige jurkje een urbantouch! Het mooie vouwtje in de hals en het knoopje in de nek zijn details, die het jurkje tot in in de puntjes tijdloos en stijlvol maken. Het zachte elastiek in de taille zit Bobbie heerlijk.

Daarop heb ik het Longlivethequeen gele vestje gekocht. De mouwtjes zijn tot de ellenboog. Ik zie dit bij de damesfashion ook veel voorbij komen en is echt een trend.

Het is grofgebreid met een rond halsje en parelmoer knopen. Wel echt heel meisjesachtig, hè? Ik houd ervan.
Dit warme gele kleurtje is ook heel geschikt voor blonde meiden.

Facts

  • Bobbie is 130 cm. (7y);
  • Jurkje is maat 10; zit perfect met groeiruimte. Koop hem dus op de groei;
  • Vestje is maat 8; Op dit getailleerde jurkje houd ik van een vestje wat niet te ruim en te lang is.

Fashion ideetjes:

  • Mix het jurkje met een leatherlook legging. Perfect voor nu en staat stoer;
  • Draag deze outfit in het voorjaar met kousen. Maak de kousen wat rommelig en trek ze niet als voetbalkousen tot de knieën. Nee, liever laag bij die leuke sneakertjes;
  • Mix het jurkje met dat stoere sportvestje of spijkerjasje. Je hebt vast één van de twee wel in de kast hangen;
  • Heel belangrijk; draag het vestje nu en de aankomende maanden vaak. Van de zomer wordt het vast snel uitgegooid. Dan is dit vestje natuurlijk wel weer heel aangenaam voor die gezellige BBQ-avonden.

Shoppen doe je hier bij Orangebag.nl of natuurlijk bij Longlivethequeen.nl

Meer blogs van Barbara lezen? Klik dan hier.

Longlivethequeen

Longlivethequeen

Longlivethequeen

Longlivethequeen

Longlivethqueen

Longlivethequeen

Longlivethequeen

Longlivethqueen

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply