GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

SNEAK! TOPITM Herfst / Winter 2019

20 augustus 2019
0 header preview

Nog even wachten… donderdag in de winkels!

Oh wat heerlijk voor ons Shopaholieks… de nieuwe collecties komen één voor één binnen! Donderdag komt één van onze favorieten merken uit; TOPITM! In deze blog geven we alvast een kleine preview… Kijken jullie mee?

In deze eerste levering… (jaaaah, er komt eind september nog een levering), zien we grofweg twee thema’s. In het eerste thema zien we gekleurde dierenprints, designs waarin colorblocking is toegepast, velours rib stoffen en dat allemaal gecombineerd in de kleuren olive green, coral, dark blue en grey melee. Hele warme tinten die de winter kleur geven!

Het tweede thema heeft wat stoers, wat komt door o.a. het vleugje ‘Military’. We zien tricot tops met een fake sluiting (het lijkt hierdoor een blousje), een mesh rokje met een mooie army print, een plissé rokje in een velourse stof en dat alles in de kleuren olive green, soft pink, dark blue en grey melee.

Het leuke van deze eerste TOPITM levering is, dat je helemaal je eigen look kunt samenstellen. In beide thema’s zijn er jurkjes, shirts, sweaters, rokjes en leggings. Alles is goed op elkaar afgestemd dus je kunt eindeloos combineren. Binnen het thema kun je daarnaast bijvoorbeeld nog kiezen voor een girly mesh rokje of voor een sportieve broek! Voor elk type meisje de juiste outfit! Maar altijd met die fijne TOPITM uitstraling, de mooie details en de ultra zachte stoffen!

Hieronder laten we alvast enkele outfits zien. Donderdagochtend zie je in de blog heel veel foto’s zodat je bij de lancering om 9.00 uur helemaal bent voorbereid en je musthaves direct kunt shoppen! Wij kunnen niet wachten…

Vergeet het niet in je agenda te zetten! Donderdag 22 augustus, 09.00 uur, lancering eerste levering TOPITM.

Liefs, Jolanda

 

Topitm winter 2019

Colorblocking!

Topitm winter 2019

Het mooie plissé rokje is heerlijk zacht!

 

Topitm winter 2019

 

Topitm winter 2019

Voor de stoere meisjes!

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply