GIRL SPOTLIGHTSHOP

GESPOT: Nieuwe webshop Bizonders

29 oktober 2015
ACCESOIRES (1)

Bizonders maakt je dochters outfit echt bijzonder

 

Vandaag brengen we een webwinkel die net gestart is onder jullie aandacht. Bizonders wordt volgens eigenaresse Nicole, dé webwinkel om de outfit van je dochter compleet te maken. Je vindt er leggings, vestjes, sokken, tasjes, haaraccessoires, riempjes, hoedjes en nog meer van dat moois. Stad en land aflopen voor bijpassende accessoires bij de outfit van je dochter is verleden tijd. Daarnaast levert het lang  niet altijd op wat je zoekt. Daar wil Bizonders graag op inspelen met haar webwinkel. Met één bestelling ben je meteen klaar,  want je vindt er een bijzonder uitgebreid en compleet aanbod aan leuke accessoires.

Je vindt er bekende merken als Le Big, Ollie&Flo, Ewers en Bonnie Doon. Maar ook onbekende merken en hippe accessoires. En ook nog eens in verschillende prijsklassen, voor ieder wat wils dus.

Natuurlijk vergeet Bizonders  de mama’s en de ‘grote(re)’ meisjes niet. Want naast al het moois voor de dochter(s) heeft Bizonders namelijk ook erg mooie spulletjes ingekocht voor de mama’s.  Neem een kijkje bij Bizonders en vind er leuke tassen, sieraden en sjaals die je zo gelijk mee kunt bestellen.

Gaaf vind ik ook altijd de mama-dochter items , de mini me & me trend. Bizonders heeft daarin ook passende items, zoals een mooie set sjaals van Ollie&Flo of een leuke set van een moeder en dochter armband.  Ben je nu een hele creatieve moeder of wil je net een iets ander bijzonder accessoires dan er in het assortiment zit, dan kun je ook zelf aan de slag

Bizonders is graag actueel en doet daarom graag mee met de Waaaw-rage: riempjes en accessoires die passen op de drukkers van dit leuke meiden-merk, maar dan met een Bizondere eigen twist. Hoe leuk is dat?

Omdat de webwinkel net gestart is, is er de keuze gemaakt voor een kleine voorraad maar met een divers aanbod. Dit om jullie een goed beeld geven van wat een leuks er allemaal verkrijgbaar is. Mochten items snel uitverkocht raken, proberen ze deze natuurlijk zo snel mogelijk aan te vullen of een vergelijkbaar artikel op te nemen in het assortiment. 

Mis je iets of zoek je iets speciaals? Laat het ze weten en ze gaan voor jou op zoek!

Kortingsactie

Bizonders wil iedereen welkom heten in haar bijzonder leuke webwinkel en biedt daarom de volgende kortingsactie aan; meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor -20% (op het hele assortiment)*.

Kadobon winactie

Naast de kortingsactie heeft Bizonders ook een leuke winactie. Bij het behalen van 2000 likes verloot Bizonders een kadobon ter waarde van € 50,- onder al haar volgers. Like daarom de Faceookpagina van Bizonders en maak kans op deze prijs!

 full34732489 full34732784
full34903159
full34929332_a
logo


* De korting geldt van vrijdag 30 oktober 2015 t/m donderdag 5 november 2015 met een minimum bestelbedrag van € 15,- ex. verzendkosten.


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply