GIRL REVIEWS

Review: Linde en Eva in Hot Lava

25 juli 2015
IMG_6255

LOVE THE IBIZA STIJL VAN

HOT LAVA

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het winterseizoen, maar in mijn hart ben ik een zomer mens. Ik hou van de zon, de warmte, lang licht, buiten zijn, enzovoorts. In de zomer val ik op lekkere kleurrijke, vrolijke kleding. Ik kon de collectie van Hot Lava dan ook niet weerstaan.

Hot Lava is een echt zomermerk dat zich kenmerkt door de Ibiza stijl. De kleding is met de hand gemaakt van natuurlijke materialen en helemaal fairtrade. Bohemian ten top, en helemaal hip! Linde en Eva waren gelijk verliefd op hun luchtige jumpsuits in prachtige heldere kleuren. De kleine eksters werden vooral aangetrokken door de kleurige kraaltjes met een mooie schittering.

Ik moet zeggen; ik vond het zelf ook super schattig, twee van die snoesjes giechelend door de Zeeuwse duinen in hun jumpsuits. Linde showt ook nog een fijn jurkje, wat lekker draagt over de bikini naar het strand. Haar slippertjes en armbandjes maken het beeld helemaal compleet.

Hot Lava heeft ook geweldige kleding voor ons dames. En ook de meest fantastische slippers, tassen en andere accessoires zijn verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op hun site, daar vind je ook verkoopadressen:  hot-lava.nl.

Ons oordeel:

  • Prijs:  Hot Lava valt in het iets hogere segment, maar is dus handmade en fairtrade.
  • Kwaliteit: De kleding is van een prachtige kwaliteit stof, die heerlijk luchtig draagt.
  • Pasvorm: Vooral de jumpsuit zit echt prachtig, het jurkje is een wijder model, dat hoort zo en zit bij de schouders heel netjes. Eva van net 4 draagt maat 4 en Linde van bijna 6 draagt maat 6.
  • Draagcomfort: Super, de meiden wilden hun pakjes niet meer uit.
  • Minpunt: De kraaltjes zijn wel iets kwetsbaar, daar mogen de kleine vingertjes niet aan peuteren en zelf moet je voorzichtig zijn met wassen.
  • Pluspunt: De jumpsuits zijn gemaakt van een stofje waar een kreukeltje in zit. Super handig dus in de vakantie koffer en strijken is niet nodig.

SONY DSCSONY DSCIMG_6248 IMG_6265 IMG_6269 IMG_6276 IMG_6281 IMG_6290 IMG_6293 IMG_6295


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply