BOY REVIEWS

Thijs in Giga en Indian Blue Jeans

14 mei 2016
Untitled design

WITTE SNEAKERS ZIJN HOT HOT HOT

Jaaaa, witte sneakers zijn zo ontzettend hot, of eigenlijk cool, want het staat heerlijk fris en zomers een paar witte sneakers. Thijs heeft een prachtig paar van Giga, wit met wat kleuraccenten, net weer even anders. Witte schoenen passen eigenlijk wel bij elke zomeroutfit. Bang voor vies worden hoef je niet te zijn, je maakt ze zo weer schoon met een doekje. De schoenen dragen heerlijk doordat ze van leer zijn en dankzij de bumpzool kunnen ze tegen een stootje.

Thijs draagt bij zijn witte Giga sneakers een spijkershort en all over print shirtje van Indian Blue Jeans. Toch wel één van mijn favo merken, zeker voor Thijs. Stoer, draagbaar, hip en met fijne smalle broekjes. Natuurlijk hebben ze ook minder smalle modellen, voor ieder wat wils. Ik hou zelf heel erg van printjes, maar heb gemerkt dat een spijkershort wel een echte musthave basic is voor in de kast. Net als de witte sneakers past een spijkershort ook overal bij. Met Thijs zijn print broeken is zeker niet elke combi mogelijk en alle leuke shirtjes die daardoor bleven hangen kunnen nu mooi gedragen worden op deze korte broek.

Indian Blue Jeans geeft bij elk item dat je koopt twee armbandjes cadeau, ook erg stoer voor the boys. Aan de eerste die raadt wat Thijs op de eerste foto aan het doen is, zal ik wat armbandjes opsturen. De meisjes mama’s kunnen ook mee doen, ook daar heb ik leuke armbandjes voor. Ben heel benieuwd met wat voor reacties jullie komen, reageren kan onder ons Facebookbericht.

Maatadvies:

Thijs is nu 137 centimeter en draagt de short in maat 9 en het shirt in maat 10. Ik koop zijn broeken altijd een maatje kleiner in verband met zijn smalle achterwerk en dunne benen. Hij heeft schoenmaat 35 en draagt ook van Giga deze maat. Zijn beanie is van Scotch Shrunk zomercollectie 2015. Ik vind het zo leuk staan zo’n beanie, maar Thijs vindt dat hij zo voor gek loopt. Voor de foto’s mocht hij toch even op.

Verkoopinformatie:

Sneakers

Spijkershort

Shirt

Indian Blue Jeans

Wat is Thijs hier aan het doen?

Witte Giga SneakersIndian Blue JeansIndian Blue JeansIndian Blue Jeans Indian Blue Jeans


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply