BOY REVIEWS

Kris in Billiebandit en Bomba for Boys summer 2016

14 mei 2016

SURFING, SURFING, WINDSURFING.

Billiebandit voor de boys is vet! Echt super,vet en cool! Billieblush kennen jullie natuurlijk allemaal wel, als je tenminste een meisje hebt, maar Billiebandit is ook echt een merkje wat je moet onthouden als je een zoontje hebt. Speels, trendy en met allemaal leuke, hippe, details zoals te gekke prints, vrolijke patches en vrolijke kleurtjes.

Dit broekje kwam, zag en overwon! Instant Love en een hoog kriebel-in-mijn-buik-gehalte. Nou… dan weet het het wel he?!  Dat moet en zal dat broekje er komen 🙂 Geen moment spijt van gehad, want dit was de eerste keus qua korte broek toen het allereerste zonnetje scheen.  Wij waren dat weekend te gast bij Aan Zee Slapen en ik had samen met Kris in de kast gekeken wat er nog op de foto moest. Dat zijn nog een hoop korte broeken kan ik je zeggen, maar deze wilde hij sowieso mee dat weekend. De printjes van palmboompjes, retro campers en surfplankjes passen natuurlijk ook helemaal perfect bij het strand. Het was te koud om het windsurfen uit te proberen maar gelukkig had hij zijn bal meegenomen en heeft hij lekker gevoetbald op het strand. Heerlijk in het zonnetje! Echt genieten.

Wij hebben dit broekje gecombineerd met een zwart basic V-hals shirt van Bomba for Boys. Bij zo’n druk broekje mag best een rustig zwart effen shirt maar je kunt ook lekker uitpakken met bijbehorende shirts van Billiebandit natuurlijk.  Die zijn namelijk ook echt heel erg tof! Wij hebben het allebei, maar vandaag hebben we dus voor dit zwarte shirt gekozen met turquoise details. Een heerlijk basis shirt wat altijd goed is! En ik heb nou eenmaal een zwak voor zwart en een V-hals.

VERKOOPINFORMATIE: Billibandit, Bomba for Boys

Wil jij meer informatie over de locatie Aan Zee Slapen klik dan hier.

 

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Cool broekje he?!

SONY DSC

Jump! Ik geloof dat ze wel 100 x van de berg gesprongen zijn 🙂

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply