GIRL Jolanda REVIEWS SPOTLIGHTSHOP

REVIEW! RETOUR via de Kleertjesfabriek

11 oktober 2017
0 header

Vandaag is rood…

We kunnen er dit najaar niet omheen…  rood is het nieuwe zwart! Ik had nooit gedacht dat dochterlief in een knalrode trui naar school zou gaan of ik naar een feestje in een rode jurk… maar het is zo! En ik geniet ervan. Wat is rood eigenlijk een gave kleur. En waarom komt die kleur nu pas zo naar voren in het modebeeld? Het is een kleur die veel mensen goed kunnen hebben..  van blond tot bruin..  het geeft je gezicht een natuurlijke warme uitstraling.

Dus ik was blij verrast toen de Kleertjesfabriek me vroeg om een prachtige set van Retour te reviewen! Jullie kennen de Kleertjesfabriek al wel toch? Ik leerde ze vorige seizoen kennen bij een eerste bestelling. Een jonge webshop (gestart in 2016) met hippe, stoere mode voor jongens en meisjes op de basisschool. Je kunt hier namelijk terecht kunt voor de mooie merken: Jake Fischer, Retour, Baker Bridge, Indian Blue Jeans, Pepe Jeans en sinds kort is KIE Stone aan dit lijstje toegevoegd. En hebben jullie de gave collectie winterjassen van de Kleertjesfabriek al gezien? Lees de blog hier nog even terug.

Voor deze review overlegde ik dus met Wendy, de eigenaresse van de kleertjesfabriek. Ik vertelde haar wat we al in de kast hadden en ze adviseerde me deze stoere set van Retour. Het zou een mooie aanvulling zijn en een keer helemaal wat anders. Nou, ze had gelijk! In het prachtig ingepakte pakketje, zat een rode warme sweater… want het wordt buiten nu toch echt kouder. Met daarbij een grijze midirok, eveneens van Retour. We dragen de sweater in de rok zodat je de mooi gekleurde tailleband van de rok ziet. De rok is van een hele soepele, zachte stof waardoor dochter Bente er lekker in kan rennen en springen. Aan de linkerzijde van de rok zitten stoere patches, ik hou ervan! Een dikke panty en stevige veterboots maken de set helemaal af! En wist je dat Retour ook een gave tas haar collectie heeft? Ook die staat helemaal super bij deze outfit!

Het shoppen van deze Retour set en alle andere items van de nieuwe collectie is nu extra leuk want in oktober betaal je geen verzendkosten! Ga nu snel naar de website van de Kleertjesfabriek en sla je slag…

Maatinfo:

  • Bente is 128 cm en draagt de sweater en de rok beide in maat 7/8.
  • Er is nog voldoende groeiruimte om de hele winter door te komen

Shopinfo:

  • De rode sweater met de tekst ‘NEED MORE RETOUR’ shop je hier.
  • De grijze rok met sterrenmotief en patches shop je hier.
  • De stoere tas van Retour, shop je hier.
  • De stevige veterschoenen zijn van het merk Braqeez, deze shop je o.a. hier.

 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Om Jolanda te volgen op Instagram, klik je hier.

 

Review retour via Kleertjesfabriek.nl

Review retour via Kleertjesfabriek.nl

Review retour via Kleertjesfabriek.nl

Review retour via Kleertjesfabriek.nl

Review retour via Kleertjesfabriek.nl

Review retour via Kleertjesfabriek.nl

Review retour via Kleertjesfabriek.nl

Review retour via Kleertjesfabriek.nl

*sponsored post

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply