Marieke REVIEWS SCHOENEN

Review Braqeez Boys Winter ’21

26 september 2021

Nieuw seizoen, nieuwe schoen! Dat is tenminste hoe het bij ons vaak werkt, en nodig is want die kindervoetjes groeien als kool! Godzijdank hebben ze zulke toffe exemplaren tegenwoordig, wij showen jullie in dit blog een stoere sneaker van Braqeez.

Een stevige, comfortabele schoen is voor Sil onmisbaar elk seizoen! Als echte jongen, klimmen en rennen…en met best een gevoelige voet, is het voor ons altijd van belang dat er een goed voetbed in zit en de schoen tegen een stootje kan. Maar als tiener vind hij ook zeker niet alles meer leuk, dus soms is het best een uitdaging.

Deze stevige stapper viel gelukkig direct in de smaak! Persoonlijk was ik ook helemaal weg van de hogere sneaker Ravi Rio maar dit is absoluut niet waar Sil’s voorkeur naar uit gaat dus hij koos de stoere lage sneaker Glenn Genna.

Deze Glenn Genna klittenbandsneakers zijn stoer, gemakkelijk en snel….exact waar Sil van houdt! De jongenssneakers zijn zwart met groene en neon oranje details en is er ook nog in een blauwe variant. In het hippe design wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. Voor extra aantrekgemak hebben de sneakers klittenbandsluitingen. De trendy bulky rubberzolen maken de kinderschoenen compleet.

De kinderschoenen zijn gemaakt van leer en mesh en hebben een lederen voetbed. Dit zorgt ervoor dat ze een ademend vermogen hebben. Het voetbed is daarnaast uitneembaar, zodat je eenvoudig kan controleren of de sneakers goed passen en ideaal voor Kids met steunzolen! Je shopt deze stappers vanaf maat 31 t/m 38

De kleding die Sil is deze review draagt is van het hippe Mister T, het broertje van girlslabels Topitm en tienerlabel Miss T. Een uitgebreide review van deze stoere outfit vind je hier.

Ben je net zo enthousiast over de toffe sneakers als wij, check dan de verkooppunten bij jou in de buurt of shop op braqeez.nl met de handige maatwijzer.

Lijkt het je leuk mij en mijn gezin te volgen op Instagram dan vind je ons hier .

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Review Mister T winter 21/22 - Shopaholiek 26 september 2021 at 07:03

    […] De gave sneakers die Sil hier draagt zijn van Braqeez, een uitgebreide review vind je hier. […]

  • Leave a Reply