GIRL NIEUWE COLLECTIE OOTD REVIEWS

Magische zomerstrepen!!

16 april 2016
nova7

Welke outfit wordt het?

Wanneer leg jij de outfit voor de volgende dag klaar voor je kind? Bedenk je ’s ochtends vroeg  wat zoon- of dochterlief aan gaat doen of doe je dat de dag (of dagen;-)) ervoor? Nou, ik dus de dag ervoor!

’s Middags na het zoveelste wasje in de wasmachine gestopt te hebben, loop ik met de vers gestreken en gevouwen stapeltjes kleding weer de wasruimte uit en ga ik de kamers langs van mijn drie meisjes om de setjes klaar te leggen voor de volgende dag. Vaak heb ik al een item of merk in gedachten. Deze keer heb ik voor Nova, mijn jongste, een setje uitgekozen met o.a. een rokje van Tiny Cottons in zomerstrepen. Het is tenslotte bijna zomer;)

Ken je dit merk al? Tiny Cottons is een kledingmerk uit Barcelona. Het staat vooral bekend om zijn grafische prints, vrolijke kleuren en zachte, draagbare materialen. Afgelopen winter ben ik al een beetje verliefd geraakt op dit merk. Wat een prachtige stofjes, mooie fit en aparte prints heeft het. Ook belangrijk is dat de kleding na het vaak wassen er nog mooi en fris uitziet en dat doet het!

Deze zomer is Tiny Cottons op de “botanical” tour. Bloempotjes, tuintjes en gieterprintjes zie ik voorbij komen en hippe strepen. Kleuren als mos- en mintgroen, okergeel en lichtblauw gecombineerd met wit en camel maken deze items echte eyecatchers. De hele collectie is wederom ontzettend vernieuwend. Voor Nova heb ik vandaag een prachtig okergeel gestreept, wijd uitlopend, rokje uitgekozen. Gekscherend denk ik steeds aan een parasol als ik haar hierin zie lopen. Het ziet er zo heerlijk zomers en zonnig uit.

Ik gooi het rokje op de grond om  zo een beeld te krijgen van mijn ultieme match. Een shirtje van Tumble ’n Dry gaat erop. Ik hou ontzettend van het mixen van merken en het antraciet van dit shirtje geeft dit outfitje een stoere touch. “Magic” staat erop met gouden letters. De stof heeft doorzichtige stippen. Een wit rompertje gaat eronder, zodat de stippen subtiel te voorschijn komen. De witte legging is wederom van Tiny Cottons. De ingeweven mosgroene “scrabble” letters vormen samen het woord “botanical”. Geweldig subtiel vind ik dit!

Ik maak het setje af met een sneaker/schoen van Falcotto. Het lijkt wel of haar voetjes weer zijn gegroeid, want ik krijg het bovenste oogje niet meer vast. Dit ecrukleurige schoentje is een mooi basisschoentje wat eigenlijk overal bij past.

Klaar!! Ik ben tevreden! Wat vind jij van de uitkomst?

Maatadvies:

Tiny Cottons vind ik ruim vallen. Als je van pittig houdt, zoals ik, dan zou ik een maatje kleiner bestellen. Nova is 88 cm. en draagt het rokje in maat 2y. Ik heb het in haar taille een keer omgeslagen, omdat ik het graag wat korter wil. Een maatje kleiner had gemakkelijk gekund. Haar maillot-achtige legging in maat 2y zit daarentegen perfect. Het shirtje van Tumble ’n Dry is maat 92 en valt op maat.

 

Verkoopinformatie:

Nova 1
Nova 2
Nova 3
nova 4
Nova 5
Nova 6


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply