BOY NIEUWE COLLECTIE

New: TYGO&vito Boyslabel summer 2017

3 februari 2017

Eindelijk is het dan zover: het nieuwe Nederlandse jongenslabel TYGO&vito is uitgeleverd afgelopen week, en is sinds vandaag verkrijgbaar in de winkels. Hebben jullie TYGO&vito al gespot in jullie favoriete shop?! Wij zijn zeer benieuwd naar wat jullie van de collectie vinden en wat voor stoere items jullie gekocht hebben van dit ontzettend leuke Nederlandse jongensmerk. Just for boys only.

TYGO&vito is een jongensmerk dat dit seizoen voor het eerst op de Nederlandse markt is. De collectie wordt geleverd in drie fases waarvan de eerste nu in de winkels hangt. Het is een stoer, fris en kleurrijk merk wat ook nog eens zeer betaalbaar is. De collectie bestaat uit een serie jeans, de slimfit, de skinny jeans en ook de jogjeans ontbreekt niet bij TYGO&vito. Sweaters, t-shirts en longleeves voor de jongens in kleur, prints en met een leuke opdruk. Sweatpants, shorts en stoere jacks maken de collectie van TYGO&vito compleet:)

Ik kan de collectie wel dromen, want ik heb hem al een paar keer van dichtbij mogen bewonderen, voelen en zelfs vastgehouden de afgelopen tijd. We waren een paar maanden geleden uitgenodigd voor een lunch bij TYGO&vito, dit was tijdens de lancering van het stoere toffe jongensmerk en twee weken geleden was er ook een modellen shoot van de winnaars met hun mama’s van de te gekke win-actie met allemaal stoere kereltjes die voor één dag een heus model waren bij TYGO&vito. Wat hadden ze een lol en plezier met het passen en uitzoeken van de set voor de shoot!

Alle drie de series voor aankomend seizoen van TYGO&vito, het Nederlandse jongenslabel, zijn tof. Ik ben fan en heb mijn keuze zeker al gemaakt voor de jongens. Van klein naar groot, van groot naar klein, er is voor ieder kind wat wils. De één houdt van jeans, de ander van een sweatpants. Alles is te combineren, te mixen en matchen in de collectie van TYGO&vito en dat is een must, een pluspunt vind ik, want zo kunnen de jongens hun eigen keuzes maken in de collectie. Hoe leuk en stoer is dit! Hopelijk kiezen mijn jongens het zelfde uit de collectie van TYGO&vito als ik! We will see;)

Binnenkort meer TYGO&vito collectie bij shopaholiek, See you Nexterday…

SHOPPEN:TYGO&vito

PR4Kids.Tygo_Vito.SS17.0.soc_mediaP6C6225 PR4Kids.Tygo_Vito.SS17.2.JanjeansP6C8551_bewerkt PR4Kids.Tygo_Vito.SS17.2.JanP6C5338 PR4Kids.Tygo_Vito.SS17.3FebP6C7274PR4Kids.Tygo_Vito.SS17.4.MarchP6C8235_bewerkt PR4Kids.Tygo_Vito.SS17.3FebP6C7440 PR4Kids.Tygo_Vito.SS17.4.MarchP6C8264_bewerktPR4Kids.Tygo_Vito.SS17.2.JanP6C5852

 

 

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply