BOY REVIEWS

Steunzolen en goed Schoeisel: Review Braqeez

6 maart 2022

Wanneer je kind steunzolen nodig heeft is goed schoeisel des te belangrijker. En niet alle schoenen kunnen gedragen worden helaas. Gelukkig heeft Braqeez hele toffe hippe modellen waar de zooltjes in passen!

Sil klaagde al een poosje over zijn voetjes, pijn in zijn voetzool en aan de achterzijde rondom achillespees . En ik zag zijn teentjes ook een beetje vergroeien, dus tijd om een afspraak te maken bij een Podotherapeut. Onze collega blogger Jolanda had al ervaring met haar dochter Bente dus we hebben haar om advies gevraag voor een goed adres.

Een afspraak hier in de regio volgde en Sil zijn voetjes werden opgemeten en een blauwdruk gemaakt. En hieruit bleek inderdaad dat hij wellicht baad zou hebben bij een paar steunzolen. Ik hoopte persoonlijk voor hem op een beetje comfort want als er iets kriebelt of niet prettig aanvoelt voor hem dan draagt ons hoog gevoelige mannetje het niet! Al die fijne hulpmiddelen zijn voor ouders best een “duit in het zakje”dus op hoop van zegen dacht ik.

De opdracht was opbouwen, daar waar mogelijk de zooltjes in de schoenen dragen en dan steeds een paar uurtjes per dag meer, tot het fijn voelde om ze dagelijks te dragen. Maar tot onze grote verbazing droeg Sil ze meteen de hele dag door…dus hij had ze wellicht wel echt heel hard nodig! En ook alle credits aan onze Podoloog welke heel goed naar Sil had geluisterd!

Sil had gelukkig altijd al heel goed stevig schoeisel van Braqeez…..hier konden de originele zooltjes uitgenomen worden om plaats te maken voor de steunzolen. Braqeez kenmerkt zich door een stevige schoen maar ook wel echt in de hippe variant! Leuke blitse felle kleurtjes en printjes ! Want zeker nu Sil tiener is, heeft hij zeker zijn voorkeuren! En hij mag het van ons best een beetje afwisselen met de O zo geliefde sneaker…maar we bemerken echt dat hij voor doordeweeks naar school ook echt wel graag kiest voor stevigheid!

Eigenschappen Valery Vienna blauw met zwarte jongenssneaker:

  • Gemaakt van leer
  • Uitneembaar, lederen voetbed
  • Goede pasvorm
  • Trendy design
  • Ademend vermogen

Mocht je nu een goed advies willen voor de voetjes van jouw kind, ga dan naar een goede Podoloog en kies voor degelijke en goede stevige schoenen! Denk jij nu, die sneakers wil ik ook? Kijk dan zeker even naar alle Braqeez sneakers! Voor meer info: www.braqeez.nl

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply SUNSHINE READY met Retour Jeans - Shopaholiek 21 april 2022 at 18:27

    […] combineren de outfit met een paar stevige stoere sneakers van Braqeez, deze zag jullie al eerder voorbij komen in de […]

  • Leave a Reply