NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW! Dé sweatdress van Little Label

8 september 2016
little label

EEN SWEATDRESS OM IN TE WONEN

Little Label heeft een complete collectie met basics in prachtige kleuren voor happy kids en modebewuste mama’s! Sinds Nova op deze wereld staat ben ik eraan verknocht! Elk seizoen koop ik zeker twee setjes! Het blijkt ook na een aantal seizoenen en veel foto’s gemaakt te hebben, dat Nova het vaak aanheeft! Dus draagbaar is het absoluut! Het is ook zo perfect te combineren met items onderling en zeker ook met andere merken. Wellicht komt dit doordat Little Label hippe kleuren gebruikt in een trendy en basic style.

Elke collectie bestaat onder andere uit rompers, ondergoed, nachtkleding, prachtige sweatjurkjes, rokjes en broekjes met de leukste shirts! Voor jongens en meisjes. De maten lopen van newborn tot 164.

Dit setje wat Nova nu draagt viel mij direct op toen ik de site aan het bewonderen was. Ik ben gek op rood, strepen en die maillot vind ik echt om van te smullen; een soort van frambozenrood met diagonale strepen. De sweatdress van Little Label heb ik elk winterseizoen in de kast, omdat het echt een heerlijk woonjurkje is. Dat komt denk ik, omdat het gemaakt is van super zachte tricotstof met geborstelde, extra zachte, sweat aan de binnenkant! Nova woont er zowat in! Ik heb het nu stoer afgestyled met de hippe Dr. Martens, die je op dit moment volop in fashionland voorbij ziet komen.

Facts and Figures

Nova is 93 cm. en dit jurkje is maat 98. Ik vind de kledingstukken van Little Label elk seizoen op maat vallen. Daarin zijn ze dus ijzersterk! Koop gewoon de maat van je kind met een beetje groeiruimte.

  • De lengte van het jurkje, gemeten van het achterpand vanaf de schouder, is 50,5 cm.
  • De breedte van het jurkje, gemeten onder de oksel is 29 cm.

De maillot het ik wel een maatje groter genomen, dus een 98/104. Het zit wat ruim, maar ik heb liever lengte in die benen, want als het kruis op een gegeven moment ergens op die bovenbenen gaat hangen zit dat natuurlijk heel akelig. Kortom deze maat is perfect!

Ik vind dit jurkje helemaal het einde. Was hier ook maar een dames uitvoering van;) Het lijkt me zo heerlijk comfortabel.

Shoppen:

Dit jurkje en de hele collectie is te koop op de site van Little Label en shop je hier, maar ook bij Bol.com is het nodige te vinden, waaronder ook dit jurkje.

Verdere informatie van Little label vind je ook op hun Facebookpagina.

 

Little Label

Little LabelLittle Label

Little labelLittle Label

Little Label

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply