Angelique BUDGET

Lezersblog: megabudget en megatrendy

8 januari 2018
img-set

Ruches, roezels, ruffles, wie het correcte woord weet mag het zeggen. Het is overduidelijk dat deze ruches een grote trend zijn voor deze winter. Samen met de kleur groen en een velvet stof misschien wel de drie dingen die ik het meeste heb gezien in de winkels of is dat alleen omdat ik het graag zie?

Het modeseizoen is in volle gang en eigenlijk heb ik de basis wel in huis. Nu merk ik dat ik nog een leuke blouse voor de speciale dagen mis (of koop ik toch weer een nieuwe jurkje) een mooi passende maillot en leuke t shirtjes mis. Ik wissel af door dure merken te kopen en die te mixen met wat budgetartikelen. Laatst had ik bijvoorbeeld een mooie top gekocht via kortingscode Bonprix. Zou hou ik weer meer geld over om dat ene luxe artikel te kopen wat eigenlijk te duur is. Of…. om weer iets voor mijn kids te kopen 🙂

Groen is momenteel hot in modeland (Barbara schreef ook al een blog hierover) en de ruches zijn ook niet aan te slepen. Bijna ieder merk, en iedere keten heeft wel iets met deze ruches, maar gecombineerd, groen en ruches, had ik het nog niet gezien.

Tadaaa tot nu! Ik ben dol op budget, en struin dan ook vaak online even wat shops af. Op een dag zag ik dit shirt en eerlijk is eerlijk op de foto in de webshop vond ik het persoonlijk mwahhh. Maar toen zag ik hem live in de winkel en was ik om. Prachtige kleur groen en vooral een niet te dikke stof. Ideaal voor mijn kind die het altijd óf bloedheet heeft óf ijskoud is en maar nooit normaal comfortabel. Toen ik de prijs zag, glimlachte ik en liep rechtstreeks naar de kassa. Thuis kreeg ik niet direct bijval…maar aan was ook Emily om!

Een heerlijk basic shirtje die je je zo makkelijk kan combineren. Het kan op jeans, op een rok, maar ook op een rok met schouderbandjes. En aangezien velvet ook een trend is spotte ik er nog een tof rokje bij! (een topper voor de feestdagen, zal ik deze de volgende keer laten zien?)

Het t-shirt valt iets ruim, Emily is 8 jaar, 1,28 cm en draagt maat 7-8, een maat groter was misschien iets mooier op een broek, maar dan werd hij te wijd.

 

Dank je wel Anne Zondag!

20171027_125957

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply