Angelique PERSONAL

Persoonlijk Blog: 70% korting SALE SALE SALE

19 juli 2017

 Yesssssssssssssss….vanmorgen is de eerste webshop begonnen met 70% korting. Via facebook zie ik een berichtje binnenkomen dat de vaste klanten alvast 20% extra korting op de sale krijgen: 70% dus. Nou ja.. technisch gezien is het 20% op de halve prijs, maar 70% klinkt makkelijker. Mijn alarmbellen gaan af!. Ik was nog niet thuis, dus ik moest opschieten. Hup, alle boodschappen snel mijn mandje in en huppekee naar huis. Dat kadootje voor het kinderfeestje haal ik vanmiddag wel. Ik moest op zoek naar biologisch babyspeelgoed? Ooit van gehoord?  Ik moest ook eerst even zoeken hoor. Dat is vaak houten babyspeelgoed gemaakt van duurzaam hout en veilige verf. Of kunststof babyspeelgoed gemaakt van gerecycled plastic en veilige kunststof waar ze heerlijk en verantwoord op kunt bijten. Afijn.. dat zou ik later vandaag wel online gaan bestellen.  Eerst de belangrijke zaken: de 70% korting!

Heb ik iets nodig?: nee… tuurlijk niet. Maar toch ga ik kijken op de site want een update qua garderobe kan nooit kwaad. Ja,  voor dit geld is dat rokje, shirt – of vul zelf maar in – wel handig om te hebben, past leuk daar en daar bij. Verkeerde maat: maar ze hebben wel een maat groter?: Nou! Dat is handig, dat kan ik dan vast voor volgend jaar kopen. En dat broekje, wat leuk! Een stemmetje in mijn hoofd zegt: “Liek, doe nou niet”. Het kind heeft echt genoeg, meer dan genoeg, eigenlijk te veel. Ik weet het wel, echt hoor. Maar het is die drang. Herken je die drang? De adrenaline als je iets gevonden hebt wat je eigenlijk niet nodig had, maar waar je zo blij van wordt. Die kriebel in je buik die je verteld dat je dit toch echt nodig hebt? En het is eigenlijk gewoon slim shoppen. Dat geweldig dure jasje wat je met 70% korting hebt gekocht? Dat is nog goedkoper dan dat je het tweedehands op marktplaats koopt. Dus: fantastisch gedaan! Een schot in de roos!

En als je het dan uiteindelijk weer verkoopt op Marktplaats of in een facebookgroepje krijg je er hetzelfde geld voor terug ongeveer. Dus eigenlijk is het zo goed als gratis….. toch? Oke… misschien niet gratis, maar wel echt een koopje!

Ik moet nu alleen nog even iets zoeken wat leuk staat bij het broekje wat ik heb gekocht met 70% korting…..

SALE
Pics by: Shutterstock

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply