Geen categorie

Review: Ninni Vi sweater wintercollectie 2014/2015

12 september 2014

Deze sweater van Ninni Vi heb ik nog niet zoveel voorbij zien komen. Dus ik dacht: ik zet hem eens in een reviewblog om te laten zien hoe leuk hij is!
Graag neus ik op internet om te kijken wat er onder de social-media-shopaholics hot or not is, en het viel me op dat ik deze weinig zag.

Deze sweater is echt wel een leukerd om in de kast te hebben. Niet zo strak als we gewend zijn van Ninni Vi, maar daarom juist lekker om af te wisselen. De trui is heerlijk zacht en mijn favoriete kleuren voor deze winter zitten er allemaal in. Ik heb hem vandaag gematcht met een rokje van Ninni Vi maar hij is ook echt leuk op een jeans of short met een dikke maillot.

Hier shop je de items van Ninni Vi

Zecchino d’oro laarsjes shop je hier.

Met dank aan:
Eva

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply