Geen categorie

Het favoriete zomeritem van Jolanda

10 augustus 2016

 Alle bloggers bij Shopaholiek hebben een andere smaak, combineren de dingen anders en we hebben allemaal een andere, eigen stijl. Gelukkig maar, anders zou het erg eentonig en een beetje boring worden op Shopaholiek.

Alle Shopaholieks laten jullie in de zomervakantie hun favoriete item zien van deze zomercollectie en vertellen erbij waarom ze zo verknocht zijn aan dit fashion-item.

Een keuze maken uit al die leuke outfits (lees: jurkjes in ons geval) deze zomer is niet te doen.. De ene set is stoer, de andere heel kleurrijk en weer een ander jurkje staat zo liefjes..  Elk setje heeft wel iets.. anders was het niet in de kledingkast van onze dochter beland. Maar toch kies ik voor een geheel ander item.. de stoere short van Dutch Dream Denim met patches! In het begin van het seizoen moest ik wel even wennen aan de patches trend moet ik eerlijk bekennen. Maar op deze short vind ik ze fantastisch! Ook Bente (5 jaar) vindt hem top! Ze vraagt elke keer: “Op welke bil zit het kusje mama”? Heerlijk toch! De short draagt ook erg prettig door de soepele jogg stof.

Een spijkershort is heel makkelijk te combineren! Je hebt altijd wel iets leuks in de kast. Wij combineren de short deze zomer met een prachtige A-lijn top van Vingino. De bandjes zijn afgezet met witte bloemetjes. Ook de sterrentop van Topitm staat er erg leuk op! Heb jij de stoere short ook in de kast? En hoe combineer jij hem? Plaats gerust foto’s onder dit blog, dat vinden we leuk!

Je shopt de Dutch Dream Denim short o.a. hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply