Geen categorie

10 Facts about Denise

20 juli 2017

Mijn 10 Facts

Samen zitten wij met alle bloggers van Shopaholiek in een groeps app. We praten over van alles en nog wat, van natuurlijk de nieuwste kindermodetrend tot de bedankjes voor de juffen eind van het schooljaar. Zo kwam een aantal weken geleden ook het idee of iedereen een paar leuke punten van zichzelf op papier wil zetten, De 10 facts van… Ja, en ook ik zou aan de beurt komen, en dat is best nog wel een dingetje;) maar ik ga ze toch opschrijven voor jullie.

  1. Het liefst maak ik elke dag wel een mooi kapsel bij Seina. Maar daar heeft ze echt niet altijd zin in, sterker nog, ze draagt het liefst alle dagen een donut knot.
  2. Als kapster is je haar het visite kaartje van de salon, maar als ik thuis kom draag ook ik het liefst een knot op mijn hoofd.
  3. Zaterdag is een van mijn vaste werk dagen, tuurlijk vind ik dat weleens jammer, maar in mijn vak is dat gewoon een pre. Seina is dan altijd samen met haar vader, ze zijn vaak weg of onderweg. Ik mag me ook echt nooit met “hun” dag bemoeien. Al zorg ik wel dat Seina haar kleding klaar ligt en haar haar netjes zit voordat ik de deur uitga.
  4. Als het over huismussen gaat ben ik er zeker een. Ik vind het heerlijk om ’s avonds thuis te zijn, zeker in de winter. Lekker met een kopje thee en dekentje op de bank.
  5. Ik ben best netjes en zuinig op onze spullen, dat geldt voor alles in en om het huis. Is het bijvoorbeeld heel erg dat ik in Seina haar ladekast allemaal verschillende bakjes heb met daarin gesorteerd: de elastiekjes, speldjes, strikjes en haarbandjes.?! En als ik eerlijk ben… alles in onze kledingkasten hangt op kleur.
  6. Op administratie gebied ben ik daar een klein beetje slordiger in. Oeps.. gelukkig is daar man lief wat netter mee.
  7. Kindermode heb ik altijd al super leuk gevonden. Wat bof ik nu dat ik zo dicht bij het vuur zit als het om de nieuwste trends gaat. Thanks dames dat jullie het gelijk melden als er nieuwe collecties uitkomen, alleen is het niet altijd goed voor mijn portemonnee;))
  8. Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op de rest van het team, oh wat maken ze stuk voor stuk mooie foto’s, prachtig!
  9. Ik daarin tegen ben soms echt wel een beetje aan het stuntelen om Seina haar kapsels mooi op de foto’s te krijgen, maar uiteindelijk lukt het aardig. Gelukkig hebben wij de vlogs nog.
  10. De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik echt een leek ben met computers of bepaalde programma’s daarvan. Van sommige programma’s wist ik het bestaan nog niet eens van. Ik heb een hoop geleerd, en ik leer nog steeds. De blogs, vlogs en de header kan ik nu redelijk met gemak maken. Maar nu moet je niet met iets nieuws komen;) dat duurt weer even eer dat ik het door heb. Maar waar een wil is…..

 

Voor jullie allemaal een hele fijne vakantie en geniet van elkaar!

~X~ Denise

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply