Geen categorie

Heb jij een van de setjes van Blue Rebel gewonnen?

17 november 2018

Afgelopen week kon je meedoen met een te gekke give away op Shopaholiek. We geven maarliefst twee setjes weg. Een voor jongens en een voor meiden.

De winnaar van de jongensset wint de  ‘Blue Rebel Minor’ skinny fit jeans in de kleur zwart, samen met de sweater ‘crew neck’ uit de SPOT ON collectie.  De jeans heeft de looks van een stoere jeans, maar is door de gebreide stof zo comfortabel als een joggingbroek! De trui valt door zijn prachtige, gele kleur meteen lekker op. De sweater heeft een mooie washing en een artwork print op de voorkant. De boorden zijn van ribstof. De trui is heerlijk zacht en soepel.

13b14b

De winnaar van de meisjesset wint de skinny ‘Blue Rebel Pyrope’ in de prachtige kleur donkerrood/bordeaux. De jeans is gemaakt van een fijne corduroy stof en voelt daarom heerlijk zacht en soepel aan. De skinny sluit echt perfect aan. Bij de jeans krijg je dan ook een leuke longsleeve uit de SPOT ON collectie in de kleur off-white met gouden sterren en de tekst ‘Blue Rebel Denim’. En of dat nog niet genoeg is win je ook nog de absolute topper in de SPOT ON collectie, namelijk het zwarte Sporty Jack. Dit vest is gemaakt van een shiny polyester en voelt ontzettend zacht en soepel aan. Het geeft het geheel een ontzettend stoere look en ideaal nu met de koudere temperaturen. Over de mouw loopt een band met een subtiel glittertje. Op de achterkant staat ‘Blue Rebel’ in geborduurde letters.

2b17b15b

 

En de winnaars zijn:

  • jongensset in maat 146/152: Ingrid Langstraat
  • Meisjesset in maat 110/116: Melanie de Man

Gefeliciteerd! Sturen jullie een mail naar hannekefarber@gmail.com? Dan zorg ik dat jullie de prijs zo snel mogelijk ontvangen.

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply