GIRL OOTD

De combineer topper uit Lindes kast

4 juli 2017
Molo vissenrok

VISJE VISJE IN HET WATER

Eén van de mooiste items uit Lindes kast is wel dit zwierrokje van Molo bezaaid met sierlijke visjes. Het was liefde op het eerste gezicht en deze foto’s zijn dan ook al lang geleden gemaakt (vandaar Lindes lichte kleurtje). Toch wil ik hem nu nog even aan je laten zien omdat ik inmiddels wel kan zeggen dat dit rokje een echte combineer topper is. Er zitten zo veel kleurtjes in dit rokje dat echt bijna elke top er wel bij past. En natuurlijk shop je deze rok, nu het juli is, met korting.

Combi één

Het blauwe shirtje met de oranje vis van Br@nd heb ik echt speciaal gekocht voor bij dit rokje. Ook de kniekousen en undy zijn van dit merk. Een undy is een korte legging die echt ideaal is om je dochter onder jurkjes en rokjes te laten dragen in de zomer. De zilver met witte Giga sneakers maken het setje af en tot een outfit waarin Linde heerlijk kan spelen.

Combi twee

Bij de tweede combinatie houden we de kniekousen, undy en Giga sneakers aan. Maar de top vervangen we door een wit basic hemdje van Scotch r’Belle. Op deze manier lijkt het rokje net een jurk. Is het wat frisser, dan draag je er een spijkerjasje bij en de mooie ketting van Le Big geeft het geheel net dat beetje extra.

Welke maat

Linde is 128 centimeter en draagt van Br@nd maat 134/140, van Scotch r’Belle maat 8 en het Molo rokje in maat 122/128. Een maat groter was nog veel te wijd.

Shoppen: rok T-shirt kniekousen topkettingspijkerjasje

IMG_8646

Blog IMG_8737 blog IMG_8748

Blog IMG_8762 Blog IMG_8767 Blog IMG_8796 b


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply