GIRL Jolanda SPEELGOED

Let’s Rock! Funky Karaoke

17 januari 2017

Voor echte funky girls!

Bente is 5 jaar en houdt net als veel meisjes van zingen en dansen. Ze zingt de hele dag mee met K3, Kinderen voor Kinderen en zelfs met Kensington (kan zijn dat de autoradio van mama er iets mee te maken heeft..). Verkleden, zingen en dansen is een vast onderdeel van het spelen met klasgenootjes na school. Ze verdwijnen een half uur uit je woonkamer om vervolgens terug te komen en een fantastisch optreden te geven. Prachtig om te zien! De draagbare Bigben CD speler past hier helemaal bij! De CD speler heeft 2 microfoons zodat de vriendjes of vriendinnen samen mee kunnen zingen met hun favoriete liedjes. En al gebruik je de karaoke functie niet, dan heb je gewoon een hippe CD speler die tegen een stootje kan. Gelukkig zit er ook een goede volumeregeling op…  Ja, Bente en haar vriendinnen vinden hem helemaal top! Het is overigens ook een leuk cadeau-idee…

Wat vinden jullie van de FunkyXS jurk die Bente draagt? Echt funky of niet? Ik shopte hem nu zelfs met 50% korting! Een helemaal hip model jurkje met een fluor roze koord om de taille. Het rokje zwiert vrolijk rond wanneer dochterlief door de kamer danst. Ze was direct verliefd op dit jurk en ikzelf ook eerlijk gezegd. We combineren de jurk met een grijze legging van TOPitm, met een gouden bies over het been. In het voorjaar dragen we de jurk door met fel gekleurde kniekousen. Ik kan niet wachten tot het zover is…

Meer blogs van Jolanda lezen, klik dan hier.

 

Bigban CD speler

 

Bigben CD speler

 

Bigben CD speler

 

Bigben CD speler

 

Bigben CD speler

 

*Sponsored post

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply